Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer Belediyesi'nden Bursaspor'a dev destek

Nilüfer Belediyesi imzalanan protokolle Barış Spor Salonu’nu 4 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 5 yıllığına Bursaspor Kulübü’ne tahsis etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2015 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer Belediyesi'nden Bursaspor'a dev destek

Sporun ve sporcunun dostu Nilüfer Belediyesi imzalanan protokolle yine Bursaspor’un yanında olduğunu gösterdi. Nilüfer Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda hizmete açtığı Barış Spor Salonu, 5 yıllığına Bursaspor Basketbol takımının kullanımına tahsis edildi. Protokol kapsamında ayrıca Nilüfer Belediyesi çeşitli organizasyonlarda da Bursaspor Kulübü’ne destek verecek.

Protokol, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı’nın katılımıyla imzalandı. Başkan Mustafa Bozbey’in eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Bursaspor Kulübü Mali As Başkanı Kemal Güler, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Bursaspor Basketbol takımının da katıldığı gecede spor konuşuldu, dostluk mesajları verildi.

Nilüfer Belediyesi olarak her zaman Bursaspor’un yanında olduklarını vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Bursaspor 3 milyonluk kentin çimentosudur ve birleştirici gücüdür. Bursa’da herkes Bursaspor’a maddi manevi destek çıkmalıdır. Bursaspor başarılı olursa Bursa da marka olacaktır. Bugün Barcelona futbol takımıyla tanınıyor. Bursa da sporda markası olan Bursaspor’u yukarılara taşıyabilirse herkes kazançlı olacaktır. Hem birey olarak hem de kurum olarak her zaman kulübümüzün yanında olacağız. Onların tüm branşlarıyla başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

“NİLÜFER BELEDİYESİ HER ZAMAN YANIMIZDA…”

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da her zaman yanlarında olan Başkan Bozbey ve Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti. Bölükbaşı, “Bursaspor Bursa’nın incisi. Geçen dönem güzel şeyler yaptık. Bu yıl da elimizden geleni yapıyoruz. Yönetim olarak sadece futbol değil diğer branşlara da yöneldik. Voleyboldan sonra basketbol branşımızı da kurduk. Spor salonlarımız gün geçtikçe artıyor. Başkan Bozbey her zaman yanımızda. Özlüce’de iki antrenman sahası Nilüfer Belediyesi tarafından yapılıyor. “Bursaspor Store” için de yer tahsis ettiler. Her konuda her zaman yanımızda. Bu protokolle basketbol branşımıza da destek verdi. Kendisi ve ekibine Bursaspor adına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.