Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necid performansıyla büyülüyor

Bursaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Çek golcü Tomas Necid, yeşil-beyazlı forma ile ligde çıktığı 4 maçta 6 gol atarak gol krallığı yarışında zirveye çıktı. Yeşil-beyazlı yönetim bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Necid'in serbest kalma maddesini 7 milyon Euro olarak belirlemişti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necid performansıyla büyülüyor

 

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan Tomas Necid'in golleriyle 3-2 galip ayrılmasını başardı. Bu sezon 3. galibiyetini elde eden Timsah, puanını da 9'a çıkardı.

TOMAS NECİD BOŞ GEÇMİYOR
Yeşil-beyazlıların sezon başında Hollanda'nın PEC Zwolle takımından 4 yıllığına kadrosuna kattığı Çek golcü Tomas Necid, bu sezon çıktığı 4'üncü maçında 6 gol kaydetti. Sezon başında Almanya kampının ardından sağ ayak bileğindeki enfeksiyon sebebiyle antrenmanlara çıkamayan ve ilk 3 karşılaşmada forma giyemeyen Necid, sakatlığını atlattıktan sonra ilk olarak Gençlerbirliği maçında sonradan oyuna girmiş ve 1 gol atarak takımının 3 puana uzanmasına katkı sağlamıştı. Ardından Fenerbahçe maçında ağları havalandıran Necid, geçtiğimiz hafta Bursaspor'un Eskişehirspor ile oynadığı maçta 85. dakikada sahneye çıkarak takımının 3 puana uzanmasında önemli rol oynamıştı.

RİZE'YE KARŞI HAT-TRICK

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında ise adeta şov yapan 26 yaşındaki oyuncu, ligin tek namağlup takımı unvanındaki Rize ekibi karşısında 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

800 BİN EURO'YA GELDİ

Sezon başında Hollanda'nın PEC Zwolle takımından bedelsiz olarak transfer edilen Necid, 800 bin Euro maaş ve 1 milyon Euro imza parasına yeşil-beyazlı takıma katılmıştı.

SERBEST KALMA BEDELİ 7 MİLYON EURO

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da gol krallığı yaşayan Fernandao'yu Fenerbahçe, sözleşmesinde yazan '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi ile yeşil-beyazlı kulüpten almıştı. Tomas Necid'in son yıllarda yükselişe geçen grafiği sebebiyle Bursaspor yönetimi, Necid'in serbest kalma maddesini 7 milyon Euro olarak belirledi.

Öte yandan Çek golcünün menajerliğini dünyaca ünlü yıldız futbolcu Zlatan İbrahimoviç'in de menajeri olan İtalyan Mino Raiola'ya bağlı bir şirketin yaptığı öğrenildi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.