Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necid golü unuttu

Bursaspor'da sahaya çıktığı ilk 6 maçta attığı 7 golle dikkatleri üzerine çeken Çek golcü Tomas Necid, son 3 haftadır gol sevinci yaşayamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2015 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2015 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necid golü unuttu

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında dün deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'a 3-1'lik skorla mağlup olan Bursaspor'da kötü gidişat sürüyor. Ligin 11. haftasında Beşiktaş'a mağlup olan 'Timsah', 12. hafta mücadelesinde dün karşılaştığı Akhisar Belediyespor mücadelesinden de puan çıkaramadı. 12 haftalık periyotta 7 kez mağlup olan ve yalnızca 15 puan toplayan yeşil-beyazlılarda, golcü oyuncu Tomas Necid de son 3 maçtır rakip fileleri havalandıramıyor.

 

NECID GOLÜ UNUTTU

Sakatlığı sebebiyle ligde ilk 3 maçta forma giyemeyen Çek golcü, ligin 4. haftasından itibaren çıktığı 6 karşılaşmada 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. En son 9. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde gol sevinci yaşayan 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmanın ardından oynanan Medicana Sivasspor, Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor maçlarında rakip fileleri havalandıramadı.

 

TİMSAH SON 5 MAÇTA 3 GOL ATTI

Ligin son haftalarında gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip, çıktığı son 5 maçta rakip fileleri yalnızca 3 kez havalandırabildi. 12 haftalık periyotta toplam 13 kez gol sevinci yaşayan Bursaspor'da 5 farklı oyuncu bu sevinci yaşadı. Çek golcü Necid, 7 golle takımının en skorer ismi konumunda yer alırken, Balazs Dzsudzsak 3, Ricardo Faty, Isaac Cuenca ve Bekir Yılmaz ise 1'er gollük katkı sağladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.