Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necid giderse o gelecek

Bursaspor’da beklenilen performansı gösteremeyen ve satılık listesinde bulunan Çek golcü Tomas Necid’in satılması durumunda transfer edilecek yeni forvetin Danimarkalı Morten Rasmussen olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Necid giderse o gelecek

Geçtiğimiz sezon transfer edilen ve ilk devre gösterdiği performansla beğeni kazanmasına rağmen yaşadığı büyük form düşüklüğünün ardından gözden düşen Çek golcü Tomas Necid’in alternatifi belli oldu. Yüksek maliyeti ve gösterdiği düşük performanstan dolayı menajerlere takım bulunması için talimat verilen Çek golcünün alternatifinin Danimarka milli takımında forma giyen Morten Rasmussen (Duncan) olduğu öğrenildi.


İBRE RASMUSSEN’E DÖNDÜ

Yeşil beyazlılar forvet için alternatif oyuncuları belirledi. İzlandalı Kolbein Sigthorsson için kulübü Nantes’in yüksek bonservis bedeli istemesinin ardından rota Danimarka’nın Aarhus takımında ve Danimarka milli takımında forma giyen Morten Rasmussen’e çevrildi. 31 yaşındaki golcü oyuncu kariyerinde Celtic, Mainz 05, Aalborg, Midtjylland ve Brondby formaları da giyerken, 2011-2012 sezonunda Sivasspor ile Süper Lig’de boy gösterdi.


TECRÜBELİ GOLCÜ

Danimarka milli takımında 13 kez forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli golcü bu maçlarda 4 kez gol sevinci yaşarken, kariyerinde oynadığı 230 maçta 101 gol ve 30 asistlik performans gösterdi. Danimarka Ligi’nde Aarhus formasıyla sakatlığı nedeniyle bu sezon henüz forma giyemeyen Rasmussen, sakatlığının düzelmesinin ardından yarın oynanacak Lyngby maçında ilk 11’de yer alması bekleniyor. Rasmussen için kulübünün 900 bin euro bonservis bedeli istediği, rakamın düşürülmesi için pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.