Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

N'Diaye sürprizi

Transfer çalışmalarını bitirmek ve takıma kaliteli bir ön libero kazandırmak isteyen Yeşil beyazlı yönetimin eski oyuncu Alfred N'Diaye için kulübü Real Betis ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2015 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
N'Diaye sürprizi
Ön liberoya kaliteli bir transfer yapmak isteyen Yeşil beyazlılarda rota eski oyuncu Alfred N'Diaye'ye çevrildi. 25 yaşındaki Senegalli oyuncu 2011-2012 sezonunda Bursaspor'a Fransa'nın Nancy takımından 2,8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilmiş ve 2,5 sezonda toplam 66 maçta 8 gol 2 asist ile oynamıştı. Bursaspor'dan İngiltere'nin Sunderland takımına 4,7 milyon euro bonservis ile satılan oyuncu, bir dönem Eskişehirspor'da da kiralık olarak forma giymişti.

İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU

2013-2014 sezonu devre arasında Sunderland'in Real Betis'e kiraladığı 25 yaşındaki yıldız oyuncunun bonservisini İspanyol takımı 3,5 milyon euro bedelle aldı. N'Diaye takımının La Liga'ya yükselmesinde büyük pay sahibi olurken, bu sezon takıma yapılan transferlerden sonra forma şansı bulma ihtimali azalınca kiralanması gündeme geldi. Bursasporlu yöneticilerin devreye girdiği Senegalli oyuncu için ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. Yönetimin en kısa sürede görüşmeleri bitirip Alfred N'Diaye'ye tekrar yeşil beyazlı forma giydirmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.