Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müezzinoğlu: “Bursaspor ligi iyi bir noktada bitirir"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindeki heyetle Özlüce Tesisleri’ne giderek Bursaspor yönetim kurulunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Müezzinoğlu: “Bursaspor ligi iyi bir noktada bitirir"
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor’un arzu edilen noktada ligi bitireceğini ifade ederek, "Bu sene kadroda köklü değişiklikler oldu. Bir uyum süreci olacak. Zaman zaman sendeleme olabilir. Bursalılar arkanızda. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde hedefi yakalayacaktır" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindeki heyetle Özlüce Tesisleri’ne giderek Bursaspor yönetim kurulunu ziyaret etti. Müezzinoğlu, yönetim kuruluna geç kalınmış hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için Özlüce Tesisleri’ne geldiklerini belirterek, Bursaspor’un sezon sonunda hedeflediği noktada ligi bitireceğine inandığını söyledi. Müezzinoğlu, “Bursaspor camia olarak Türk futbolunun önemli bir dinamizm kaynağı konumunda. Geçmiş dönemde yaşadığı şampiyonluk ve bundan sonraki hedefinin de şampiyonluk olması Anadolu’dan verdiği mesajlarıyla Bursaspor çok önemli bir kulüp. Lig uzun bir maraton ve henüz ilk 3 haftayı geride bıraktık. Bazı zamanlar arzu edildiği gibi sezon başlangıcı yapılamıyor. Bazen de çok iyi gidilip sezon sonunda istenilen yerde olunamıyor. İnanıyorum ki Bursaspor arzu edilen noktada ligi bitirecektir. Bu sene kadroda köklü değişiklikler oldu. Bir uyum süreci olacak. Daha önceden Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan Ertuğrul Sağlam hocamız yeniden görevde. Zaman zaman sendeleme olabilir. Bursalılar arkanızda. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde hedefi yakalayacaktır. Bugün itibariyle 10 oyuncusunu milli takıma gönderen kaliteli güçlü bir kadroya sahibiz. Önümüzdeki ayın sonlarına doğru Timsah Arena’nın açılışı olacak. Son derece modern altyapısıyla Türk futboluna önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

"BURSASPOR’U AĞAÇ KAMPANYASINA VERDİĞİ DESTEK İÇİN KUTLUYORUM”
Müezzinoğlu, Bursaspor’un orman yangınına karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı yönetim kuruluna tebrik etti. Müezzinoğlu, "Bursaspor sadece bir spor kulübü olmadığını bu davranışı ile bizlere bir kez daha gösterdi. Sadece maçlar ve sonrası ile ilgilenilmediğini sosyal bir kulüp gördük. Ağaç kampanyasına öncülük eden bir kurum. Valimiz dünden beri çağrı yapıyor. Orman Genel Müdürlüğü zaten en ideal şekilde o bölgeyi ağaçlandırabilir ama Bursa insanının bunu kendi imkanlarıyla yapması çok daha güzel. Bursa insanının kentinin güzelliklerine sahip çıkabilmesi çok anlamlı. Bu kampanyaya, siyasi partiler, işadamları ve diğer sivil toplum örgütlerinin destek vermesini bekliyoruz. Yapılacak olan ağaçlandırma sonrasın 5-10 yıl sonra bugünkünden daha güzel bir doğa harikası görmeliyiz” diye konuştu.

BÖLÜKBAŞI: "BURSASPOR BÜYÜK CAMİA"
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve heyetinin ziyaretinden dolayı büyük onur duyduklarını belirtti. Bölükbaşı, “Önemli bir gün yaşıyoruz. Sağlık Bakanımız ve Bursa milletvekilimiz bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kabinede de görev aldı. Bursa’mızın gururu olan bakanımıza görevinde başarılar diliyorum. Yeni sezon için şuan istenilen seviyede olmasak da Bursaspor çok büyük bir camia. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizleri ziyaret eden misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” açıklamasını yaptı.

"160 BİN AĞAÇ DİKMEYİ PLANLIYORUZ"
Bölükbaşı, hafta sonunda Bursa’da Göynüklü’de meydana gelen orman yangınından dolayı çok üzgün olduklarını ve Bursa Valiliği’nin öncülüğünde başlatılan kampanyaya 160 bin fidan ile Bursasporluların destek olacağını vurguladı. Bölükbaşı, “Maalesef çok sayıda kızılçam yangından etkilendi. Bursaspor bir payda kuruluşu. Yanan bölgenin yeniden ağaçlandırılması için bizlerde kampanya başlatıyoruz. Bölgeye Kızılçam ve fıstık çamı olmak üzere 160 bin ağaç dikmeyi planlıyoruz. Tüm sivil toplum örgütlerini bu kampanyaya destek vermeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.