Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Mücadeleden memnunum“

Bursaspor’un Pilot takımı Yeşil Bursa’da Zonguldak Kömürspor karşısında alınan 1 puan memnun etmezken, takımın mücadelesi geçer not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Mücadeleden memnunum“

Hafta sonunda Zonguldak Kömürspor’u ağırlayan ve mücadeleden 0-0 eşitlikle 1 puanla ayrılan Yeşil Bursa’da teknik direktör Ahmet Suphi Evke, galibiyet için tüm hamleleri yapmalarına rağmen kazanamadıklarını söyledi. Taraftar desteğini yeterli bulmayan Evke, tüm camiaya Yeşil Bursa’ya sahip çıkma çağrısında bulundu.

 

GENÇLİĞİN ENERJİSİ

İlk yarının son dakikalarında 10 kişi kalmalarına rağmen ikinci devrede iyi mücadele ettiklerini belirten Evke, “Oyuncularımız çok genç ve bu tecrübesizliğin, enerji patlamasının bir anlık sinirle kırmızı kart getirmesi oyun planlarımızı bozdu. Eksik kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik, pozisyonlarda yakaladık. Galibiyet hasretimizi bu hafta sonlandırmak istiyoruz” dedi.

 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Bu hafta deplasmanda Gölbaşıspor’a konuk olacaklarını belirten deneyimli teknik adam, “Gölbaşıspor teknik ekip değişikliğine gittikten sonra daha pozitif futbol oynamaya başladı. Güzel bir sahada, dolu olmasını beklediğimiz tribünler önünde iki dirençli takımının mücadelesi olacak. Sezon başından bu yana takımımız oyununu çok geliştirdi, bunu gözle görebiliyoruz. Gölbaşı deplasmanından 3 puanla dönüp galibiyet hasretimize son vermek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.