Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Moting kanatlandıracak!

Bu sezon kaliteli kanat oyuncularıyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor'da, Kamerunlu yıldız oyunu Eric Maxim Choupo-Moting ısrarı sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 01:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Moting kanatlandıracak!

Teknik direktör Paul Le Guen'in, Kamerun Milli Takımı'ndan eski öğrencisi olan 28 yaşındaki sağ ayaklı sol kanat oyuncusu, Bursaspor'un uzun süredir transfer listesinde yer alıyordu. Oyuncuyla yapılan ilk temaslarda tatilinden sonra durum değerlendirmesi yapacağını bildirmesi üzerine beklemeye geçen transfer komitesi, Beşiktaş ve Antalyaspor’un da kadrosuna katmayı planladığı yıldız oyuncu için görüşmelere tekrar başladı. Daha önce oyuncu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Ay, "Moting çok iyi bir oyuncu. Temaslarımız sürüyor. Şartlarımızı zorluyoruz. Oyuncunun Bursaspor formasını giymesini istiyoruz." demişti.

BONSERVİS SORUNU YOK

Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Maxim, Bundesliga'da bu sezon 23 maçta 3 gol ve 6 asistle oynadı. 1,91 boyundaki dev futbolcu, Kamerun Milli Takımı'nda ise 43 maçta 13 gol attı. Alman pasaportlu kanat oyuncusu Choupo-Moting, Bundesliga'da daha önce Mainz 05, Hamburg ve Nürnberg'de oynadı. Gözde futbolcu, kulüp kariyerinde 302 maçta, 60 gol ve 30 asist üretti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.