Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manu ve Olcan takipte

Bursaspor’da yeni sezon öncesi transfer hareketliliği sürüyor. Yeşil beyazlılarda küme düşen Gençlerbirliği’nin Gana asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Elvis Manu ve Akhisarspor’da sözleşmesi biten Olcan Adın gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2018 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2018 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manu ve Olcan takipte

Futbol direktörü Mustafa Er önderliğinde belirlenen oyuncularla temaslarını sürdüren Bursaspor’da kanat takviyesi için iki yeni isim gündeme geldi. Bu sezon takımı Gençlerbirliği’nin küme düşmesiyle takımdan ayrılan Hollandalı 25 yaşındaki kanat oyuncusu Elvis Manu ve Akhisarspor’da ligde bu sezon 24 maçta 2 gol, 3 asistle mücadele eden 33 yaşındaki Olcan Adın için girişimlerde bulunulacağı öğrenildi. Her iki oyuncunun da bonservisi bulunmaması yeşil beyazlı takım transferde elini kuvvetlendirdi.

LİGDE KENDİNİ GÖSTERDİ

Bu sezon başında İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Brighton takımından Başkent ekibine transfer olan 25 yaşındaki Gana asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Elvis Manu, takımının formasıyla çıktığı 24 Süper Lig maçında 4 gol atıp 2 asist üretti. Her iki kanatta da oynayabilen, hızı ve çalım yeteneğiyle ön plana çıkan Elvis Manu, Gençlerbirliği’nin küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrıldı. Hollandalı oyuncuyla Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor’un da ilgilendiği öğrenildi.

OLCAN BU KEZ OLUYOR

Ligin tecrübeli oyuncuları arasında yer alan 33 yaşındaki Olcan Adın, Akhisarspor ile biten sözleşmesini yenilemeyerek takımından ayrıldı. İki sezondur Bursaspor gündemine gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen kanat oyuncusu bu sezon Ege temsilcisinde 24 maçta 2 gol ve 3 asist üretti. Her iki kanatta oynamasının yanı sıra sol bekte de görev yapan tecrübeli oyuncunu yıllık 800 bin euro garanti ücret istediği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.