Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligin en çok berabere kalan takımı Bursaspor

Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında aldığı 1 puanla ligin en çok berabere kalan takımı konumunda bulunuyor.Yeşil-beyazlılar, dün Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda berabere kaldı. Ligde oynadığı futbolla takdir toplayan takımlardan...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin en çok berabere kalan takımı Bursaspor

Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında aldığı 1 puanla ligin en çok berabere kalan takımı konumunda bulunuyor.

Yeşil-beyazlılar, dün Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda berabere kaldı. Ligde oynadığı futbolla takdir toplayan takımlardan biri olan Bursaspor, en fazla sahadan 1 puanla ayrıldığı sezonlardan bir tanesini yaşıyor.

Ligin en fazla berabere kalan takımı

Öte yandan Bursaspor, 7 maçta topladığı 1 puanla ligin en fazla berabere kalan takımı sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı takımı 5’er beraberlikle Çaykur Rizespor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor takip ediyor. Bursaspor sırasıyla, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Trabzonspor müsabakalarından sahadan beraberlikle ayrıldı.

4 maçtır yenilmiyor

Ligde son mağlubiyetini 7. haftadaki Sivasspor deplasmanında 2-0’lık sonuçla alan timsahın o maçtan sonra bileği bükülmedi. O müsabakadan sonra Ankaragücü’nü mağlup eden yeşil-beyazlılar, Galatasaray ile berabere kaldı. Ardından Aytemiz Alanyaspor’u yenen timsah, Trabzonspor deplasmanından 1 puan çıkarttı. Bursaspor son 4 maçta 8 puan topladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.