Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligde ilk 4’teki takımlar puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında puan tablosunda ilk 4 sırada yer alan Medipol Başakşehir, Galatasaray, Kasımpaşa ve Beşiktaş puan kaybetti.Süper Lig’de 6. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından, ilk 4 sırada bulunan takımlar...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligde ilk 4’teki takımlar puan kaybetti

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında puan tablosunda ilk 4 sırada yer alan Medipol Başakşehir, Galatasaray, Kasımpaşa ve Beşiktaş puan kaybetti.

Süper Lig’de 6. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından, ilk 4 sırada bulunan takımlar puan kaybetti. Bursaspor deplasmanından 0-0’lık skorla dönen Medipol Başakşehir, aldığı 1 puan ile birlikte ligin yeni lideri oldu. Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı 3-0 ile geçerek, devler ligine güzel bir başlangıç yapan Galatasaray ise, ligde Akhisarspor’a 3-0 kaybederek liderlik koltuğunu Başakşehir’e devretti. Yeni sezona 4’te 4 ile başlayan ve başarılı sonuçlar alan Kasımpaşa ise sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 kaybederek puan durumunda 3. sırada yer aldı. Sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş, Babel’in golüyle öne geçmesine rağmen Ayew’in golüne engel olamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak kendisine 4. sırada yer buldu. Bu sonuçlarla birlikte Süper Lig’de ilk 4 sırada yer alan takımların puan kaybettiği bir hafta geride kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de 6 haftalık periyodun ardından ilk 4 sırada yer alan takımların puanları şu şekilde:

1 - Medipol Başakşehir: 13

2 - Galatasaray: 12

3 - Kasımpaşa: 12

4 - Beşiktaş: 11

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.