Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liderden mesaj var

Bursaspor’un ateşli taraftar grubu Teksas’ın liderlerinden Necmi Ayyıldız, kupa finali öncesinde Yeşil beyazlı taraftarlara sağduyu ve destek çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Liderden mesaj var
Ayyıldız yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:


Büyük Bursaspor taraftarı,


Bu sezon gerek Passolig, gerek oynanan dış mihraklı oyunlara tepki olarak stadyumlardan uzak kalındı. Bunun eksikliğini sahada futbolcularımız, tribünlerde renktaşlarınız derinden hissetti. Mükemmele yakın bir performans sergilediğimiz sezonun emeklerinin alınacağı Ziraat Türkiye Kupası Final maçının biletlerine gösterilen ilgi bizleri oldukça memnun etti. 3 Haziran Çarşamba günü bize ayrılan yerde hınca hınç dolu, omuz omuza, sesimiz kısılana kadar, skor ne olursa olsun Bursaspor’umuzu destekleyeceğiz.


Bunu yaparken de ufakta olsa bir hatırlatma yapmak istiyoruz.


Bursaspor’un sahaya çıktığı her maça kulaklarını yıkatıp gelen temsilciler, en ufak bir olumsuzluğu dahi rapor ediyor ve kulübümüze ceza geliyor. Televizyonlardan açık kanalda yayınlanacak olan final maçında olumsuz tezahüratları kesinlikle yapmadan, sadece takımımıza motive edici besteler ve tezahüratlar yaparak kupanın kaldırılmasında futbolcularımıza manevi destekte bulunmalıyız.


Bir diğer hususta: Mücadelede en az 10 bin Galatasaray taraftarı da stadyumda olacak. Maç öncesi, maç sırasında ve sonrasında Bursaspor camiasına yakışır şekilde hareket etme zorunluluğunu her Yeşil beyaz sevdalısı taraftarımız aklından çıkarmamalıdır. En ufak olumsuz bir durumu tabir-i caizse ‘Ballandıra ballandıra’ anlatan taraflı İstanbul medyasının eline koz vermemeliyiz. Unutmayalım ki, kupayı alsakta almasak ta bu maçta alacağımız her hangi bir ceza önümüzdeki sezona yansıyacak.


Genel olarak anlatmak istediğimiz, ayağımıza kadar gelmiş olan Türkiye Kupası’nı rakibimize kaptırmadan zevkle ve coşkuyla kaldıralım. Bunu yaparken de kulübümüze ceza aldıracak hareketlerden kaçınalım ve bizleri karalamaya, yok saymaya çalışan tüm yanlı kişi ve kurumlara tribünlerden cevabımızı bir kez daha verelim.


“FİNALDE OMUZ OMUZA OLALIM, KUPAYI KALDIRALIM”
sloganını herkesin benimsemesi dileğiyle…

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.