Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Le Guen’in Sivasspor kozu Batalla

Ligin 9. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, Teknik Direktör Paul Le Guen’in en büyük kozu yine Arjantinli yıldız Pablo Batalla olacak.Süper Lig’de geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 4 mağlubiyet elde eden...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Le Guen’in Sivasspor kozu Batalla

Ligin 9. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, Teknik Direktör Paul Le Guen’in en büyük kozu yine Arjantinli yıldız Pablo Batalla olacak.

Süper Lig’de geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 4 mağlubiyet elde eden Bursaspor, 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Aynı puana sahip rakibine karşı alacağı galibiyetle yeni bir seri başlatmayı hedefleyen Timsah’ta, Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen’in en büyük kozu yine Arjantinli kaptan Pablo Batalla olacak.

Sivasspor’a karşı 15 maça çıktı

Bursaspor kariyerinde Medipol Başakşehir ile birlikte en çok karşılaştığı rakip olan Sivasspor’a karşı 15 kez sahaya çıkan Batalla, bu maçlarda 4 kez de gol sevinci yaşadı. Bu sezon 3 gol, 3 asistlik performans sergileyen deneyimli oyuncu, Sivasspor’a karşı yeşil-beyazlıların en büyük kozu olacak.

Batalla, son oynanan Osmanlıspor karşılaşmasının 9. dakikasında yaşadığı ciddi sakatlığına rağmen oyuna devam etmek istemesiyle camianın takdirini toplamıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.