Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Le Guen’in gözdesi Stancu beklentilerin altında kaldı

Bursaspor’da Teknik Direktör Le Guen’den geride kalan 12 karşılaşmanın tümünde forma şansı bulan Rumen golcü Stancu, yalnızca 3 gollük katkı sağlayarak beklentilerin altında kaldı.Süper Lig’de 12 haftalık periyotta 5 galibiyet, 3 beraberlik...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Le Guen’in gözdesi Stancu beklentilerin altında kaldı

Bursaspor’da Teknik Direktör Le Guen’den geride kalan 12 karşılaşmanın tümünde forma şansı bulan Rumen golcü Stancu, yalnızca 3 gollük katkı sağlayarak beklentilerin altında kaldı.

Süper Lig’de 12 haftalık periyotta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlı ekip, topladığı 18 puanla haftayı 7. sırada kapattı. Ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Timsah’ta golcü oyuncuların suskunluğu ise dikkat çekiyor.

Sadece 3 gol kaydetti

Lige iyi bir başlangıç yapan ve forma giydiği ilk 5 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Dzon Delarge, son 6 maçta skora katkı sağlayamadı. Kongolu golcünün yanı sıra ligde tüm maçlarda görev almayı başaran 3 isimden biri olan Rumen golcü Stancu da beklentilerin altında kaldı. Harun Tekin ve Ekong ile birlikte 12 karşılaşmada da şans bulan Stancu, 3 gollük katkı sağladı. 30 yaşındaki golcü, ligde son 4 maçta rakip fileleri havalandıramadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.