Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kerim Alıcı harekatı

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor’da yurt içindeki transferde ilk hedefin Altınordu’nun genç oyuncusu Kerim Alıcı olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2017 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kerim Alıcı harekatı

Yeşil beyazlı yönetimin gelecek sezon için transferde kolları sıvamasının ardından talip olunan oyuncular belli olmaya başladı. İzleme komitesinin bu sezon bir çok maçta yakından takip ettiği Altınordu’nun 19 yaşındaki sağ beki Kerim Alıcı için İzmir ekibiyle görüşmelerin başladığı öğrenildi.

TALİBİ ÇOK

Altınordu Futbol Akademisi’nde yetişip A takıma yükselen 1997 doğumlu genç oyuncu bu sezon takımının formasıyla TFF 1.Lig’de 10 maçta görev yaptı. Süper Lig’den bir çok takımın transfer listesinde bulunan genç oyuncu için Trabzonspor ve Beşiktaş’ın da nabız yokladığı belirtildi.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

İzmir ekibiyle ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken, genç oyuncunun temsilciliğini yapan Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin’in de menajeri olan Ömer Koray Uzun’un da transfer için mesai harcadığı öğrenildi. Transferde görüşmelerin sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.

BURSASPOR’A SICAK BAKIYOR

Bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Kerim Alıcı, kulübünün izin vermesi halinde Bursaspor’da oynamaya sıcak baktığını yakın çevresine ilettiği iddia edildi. Genç oyuncu için İzmir ekibinin 600 bin euro civarında bonservis bedeli talep etmeyi düşündüğü belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.