Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazım: Kaybetmekten nefret ederim

Bursaspor’un yıldız futbolcusu Colin Kazım, sahaya çıktığında elinden gelenin en iyisini yaptığını ifade ederek, "Ben kaybetmekten nefret ederim. Bütün yaptıklarımı bu amaçla yaparım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazım: Kaybetmekten nefret ederim

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Colin Kazım, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Geçmişteki kariyerinden ve Bursaspor’a gelişinden bahseden Kazım, Daum faktörüne değindi. Yeşil-beyazlı ekibin büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Kazım, "Bursaspor hep üst sıralara oynuyor ve taraftar desteği hiçbir zaman eksik olmayan bir kulüp. Aynı zamanda Daum'la çalışacak olmak da en önemli faktördü. Çünkü benim en iyi olmamı sağlayabilen bir kişi" açıklamasını yaptı.

"DÜNYA KUPASI HARİÇ BÜTÜN OYNANABİLECEK KUPALARDA YER ALDIM”
Daha önce oynadığı kulüpler ile ilgili de konuşan Kazım, "Birçok farklı yer gezme şansım oldu. Pek çok büyük takımda oynamak ve birçok büyük oyuncuyla aynı takımda forma giyme şansı buldum. Büyük maçlarda ve turnuvalarda oynadım. Dünya kupası hariç bütün oynanabilecek kupalarda yer aldım. Bunlar benim için bunlar artılar. Geriye dönüp baktığımda beni Kazım yapan bu tecrübelerdir. Hepsi benim için çok önemli tecrübeydi. Eksilerim ise, son 4 yılda 7 tane farklı evde yaşamak zorunda kaldım. Eşim ve çocuklarım benimle birlikte hareket etmek zorunda kaldılar" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE OYNADIĞIM KULÜPLERDE ÖZEL HAYATIM FARKLI LANSE EDİLMEYE ÇALIŞILDI"
Özel yaşantısından da bahseden Kazım, "Bugün bir karar alacağım zaman öncelikle ailemin bu durumda neyle karşı karşıya kalacaklarını hesaplıyorum. Onun dışında normal hayatımın çok farklı değiştiğini söyleyemem. Zaten kötü bir hayatım yoktu. Çok normal ve huzurlu bir hayatım vardı. Daha önce oynadığım kulüplerde benim hayatım çok daha farklı lanse edilmeye çalışıldı. Hayatım boyunca alkol ve sigara kullanmadım. 21. doğum günümde bile alkol içmedim. Bugün gelebildiğim noktaya varabilmek için hayallerim uğruna çok fazla ödün verdim ve çok fazla çalıştım. Bunun karşılığını da alacağım bir zamandayım” ifadelerini kullandı.

“DAUMLA EN PARLAK GÜNLERİMİ YAŞADIM”
Daum’dan da övgüyle bahseden Kazım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aragones’ten kurtulmuştuk. Bir boşluk vardı. Daum geldiğinde beni çok iyi fiziksel hale getirdi ve çalıştırdı. O dönemde gerçekten en iyi dönemimi yaşadığımı söyleyebilirim. Bir futbolcunun antrenmanlardan daha fazla ihtiyacı olan şey kendine güvendir ve inançtır. Bana o dönemde verdiği en önemli şey buydu. Özelliklerimi gösterebilme, yeteneklerimi sergileyebilme imkanını hocamız saha içinde bana sunuyordu. Benim kendi açımdan onunla en parlak dönemim olmuştu."

“KAYBETMEKTEN NEFRET EDERİM”
Sahada elinden gelenin en iyisi yaptığının altını çizen Kazım, "Sahaya çıkarım, elimden gelenin en iyisini yaparım. Gerekirse yüzde 150'sini yaparım. Ben kazananım. Kaybetmekten nefret ederim. Dolayısıyla tük yaptıklarımı bu amaçla yaparım. Top kontrolümden tutun, dayanıklığıma kadar birçok konuda üstüne koyduğumu ve daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.