Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayode bu kez bitecek

Yeşil beyazlıların sezon başında takıma dahil etmek için büyük çaba harcadığı Nijeryalı santrafor Olarenwaju Kayode tekrar gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayode bu kez bitecek

Bursaspor’da devre arası takıma takviye yapılması için çalışmalar tüm hızlıyla sürüyor. Sezon başında pazarlıkların son ana kadar sürdüğü Nijeryalı hücum oyuncusu Olarenwaju Kayode’nin kiralanması için görüşülmelere başlanıldığı öğrenildi.


KİRALIK GELECEK

Enes Ünal transferinde iyi ilişkilerin kurulduğu Manchester City takımı yetkilileri ile 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun kiralanması için temasa geçildiği öğrenildi. Sezon başında Avusturya’nın Austria Wien takımıyla yapılan pazarlıklarda istediği sonuca ulaşamayan Timsah, 3 milyon 800 bin euro bonservis bedeliyle İngiliz devi M.City’ye transfer olan ve İspanya’nın Girona takımına kiralanan Kayode’nin transferini kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZON GOLÜ YOK

Yeni sezonda İspanya’da Girona forması giyen Nijeryalı kanat oyuncusu Olarenwaju Kayode, 2 kez ilk 11’de başladığı toplam 11 lig maçında 2 asistlik performans sergiledi. Santrafor mevkiinde forma şansı bulan Kayode, gelişimi için Bursaspor’a gelmeye sıcak bakıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.