Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıplar aranıyor

Bursaspor, ligin 12 haftalık bölümünde kaliteli oyuncularından istediği verimi bir türlü alamadı. Büyük umutlar beslenen Portekizli Josue, geçen sezonu mumla aratıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2015 00:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayıplar aranıyor
Yeşil beyazlılarda geçen sezonda kiralık olarak mücadele eden Portekizli Filipe Josue, gösterdiği performansla Bursasporlu taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Yıldız oyuncu bu sezon gösterdiği performans ve maçlardaki kötü oyunuyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

SADECE 2 ASİST

Geçen sezonun ilk 12 haftalık bölümünde 2 gol ve 3 asist yaparak oynadığı futbolla büyük alkış toplayan Josue, bu sezonun ilk 12 haftalık bölümünde 11 maçta görev yaparken, sadece 2 asist yaptı ve maçlardaki performansıyla Yeşil beyazlı taraftarları üzdü. Josue ayrıca 5 sarı ve 2 kez kırmızı kart görerek takımın en hırçın oyuncusu oldu


DE SUTTER’İN GOLÜ YOK

Bu sezon büyük umutlarla transfer edilen golcü De Sutter ligde 12 haftada sadece 7 maçta görev yaptı. 2 maça ilk 11’de başlayan Belçikalı oyuncu henüz golle tanışamadı. Yeşil beyazlıların Fenerbahçe’den kiraladığı Miroslav Stoch’ta 5 kez ilk 11’de sahaya çıkıp toplamda 10 maçta süre aldı. Bu sürelerde sadece 1 asist yapabilen kanat oyuncusu gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşattı.


DZSUDZSAK YETERLİ DEĞİL

Bursaspor’un en golcü oyuncusu olan Tomas Necid, 5 maçta attığı 7 golün ardından 3 maçtır gol sevinci yaşayamadı. Yeşil beyazlı takımın en pahalı futbolcusu olan Macar yıldız Balazs Dzsudzsak ise ligde 12 hafta sonunda 3 gol ve 3 asist yapmasına rağmen gösterdiği performansla geçer not alamadı.


CUENCA SAMAN ALEVİ GİBİ

Yeşil beyazlıların İspanyol yıldızı Isaac Cuenca’da 8 maçta görev yaptı ve 1 gollük katkıda bulundu. Takıma geç katılması ve fizik yeterliliği nedeniyle son haftalarda forma şansı bulan İspanyol yıldız, maçlarda kısa sürelerde sahneye çıkıp yeterli katkıyı gösteremedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.