Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaleye tecrübeli takviye

Yeşil beyazlı camiada kongre sürecine yaklaşılırken, bir yandan da gelecek sezonun planlaması şekilleniyor. Sezon boyunca izlenilen futbolcular kulübe önerilmeye devam ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2015 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaleye tecrübeli takviye

Bu sezon kalede çok fazla sıkıntı yaşamayan Bursaspor’da, birinci kaleci pozisyonuna gelen ve gösterdiği performansla Milli takıma kadar yükselen Harun Tekin’in yedeği olarak bulunan Okan Kocuk’un genç ve tecrübesiz oluşundan dolayı kulübeyi güçlendirmek adına yeşil beyazlılara menajerler tarafından tecrübeli kaleci Ahmet Şahin’in önerildiği öğrenildi.


TRABZON’A GÜNEŞ İSTEMİŞTİ

Osmanlıspor’da forma giyen 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Ahmet Şahin, bu sezon gösterdiği performansla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı. En az 3 sezon daha futbol oynamak istediğini belirten tecrübeli eldivenin sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemeyi düşünmediği ve 2005-2006 sezonu başında Trabzonspor’a kendisini transfer etmek isteyen Şenol Güneş ile birlikte çalışmayı istediği öğrenildi.


ÇOK TECRÜBELİ

PTT 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor formasıyla bu sezon 27 maçta görev yapan tecrübeli kaleci, bu maçlarda kalesinde 25 gol gördü. 27 maçın 10’unda kalesini gole kapadı. Kariyerine 1994-1995 sezonunda başlayan Şahin: Başakşehir, Kocaelispor, Diyarbakırspor, Trabzonspor, Adanaspor, Samsunspor, Elazığspor, Balıkesirspor, Mersin İY ve son olarak Osmanlıspor’da forma giydi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.