Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Josue: “Taraftarımız Kötü Günde De Yanımızda Olmalıdır“

Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Filipe Josue, Eskişehirspor karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Taraftarımız kötü günümüzde de yanımızda olmalıdır“ dedi.Bursaspor, Spor Toto Süper...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2015 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2015 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Josue: “Taraftarımız Kötü Günde De Yanımızda Olmalıdır“
Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Filipe Josue, Eskişehirspor karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, “Taraftarımız kötü günümüzde de yanımızda olmalıdır“ dedi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Eskişehirspor’u maçın son bölümünde bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Maç sonunda Bursaspor TV’ye açıklamada bulunan başarılı orta saha oyuncusu Filipe Josue, taraftarların kötü günlerde de takımın yanında olması gerektiğini söyledi. Josue, “Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Şuan da ligde bulunduğumuz durumu göz önüne aldığımızda bizim için daha zor bir hale geldi. Bu durumdan mutlu değiliz. Biran önce çıkmak istiyoruz. Maçta en iyisini yapacağımızı biliyorduk. Ancak sahaya stresli çıktık. Karşılaşmaya çekingen başladık. 5 tane net pozisyon yakalamamıza rağmen stresin etkisiyle değerlendiremedik. Ama nihayetinde galibiyeti taraftarımıza armağan ettik. Taraftarlarımız maç içinde belli reaksiyonlar verdi. Fakat futbol böyledir zaman zaman bu tür reaksiyonlar yaşanır. Onlar bilmelidirler ki iyi günlerde yanımızda oldukları gibi kötü günlerde de yanımızda olurlarsa bu durum daha çabuk aşılacaktır. Güzel günler önümüzde bizi beklemektedir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.