Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Josue Bursaspor'a imzayı attı!

Bursaspor’un Porto’dan 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladığı Josue, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2014 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2014 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Josue Bursaspor'a imzayı attı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, transferde atağa kalktı. Fenerbahçeli Holmen’i kiralık olarak kadrosuna katan Bursaspor yönetimi, Porto’nun genç yıldızı Josue Filipe ile de 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladı. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine AR-GE ve Proje Grubu Başkanı Kemal Güler, Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt katıldı.

Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Taraftarımızı ve camiamızı mutlu etmek için uğraşıyoruz. Kariyeri başarılarla dolu bir oyuncu. Prensip anlaşmasına vardığımız başka oyuncular da var. Taraftarlarımızdan isteğimiz bizi yalnız bırakmasınlar. Boş tribünlere oynamayı kimse istemez. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Törende konuşan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Josue Filipe ise, “Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Gerçekten bu transferin gerçekleşmesinde emek harcandı. Saha içinde elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Bunun neticesinde büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.