Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar”

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Bursa Futbolu 105 yaşında’ adlı fotoğraf serginin açılışında yaptığı açıklamada, "Madem Bursa’da doğduk, Bursa’da doyuyoruz; İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar” dedi.Gazeteci-yazar...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar”
Bursaspor Başkanı Ali Ay, ‘Bursa Futbolu 105 yaşında’ adlı fotoğraf serginin açılışında yaptığı açıklamada, "Madem Bursa’da doğduk, Bursa’da doyuyoruz; İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar” dedi.

Gazeteci-yazar İsmail Kemankaş tarafından hazırlanan ‘Bursa Futbolu 105 yaşında’ adlı fotoğraf sergisi Bursa Kent Müzesi’nde izlenime sunuldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri, eski futbolcular ve davetlilerin yer aldığı açılış töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Resimlere baktım. Eski yıllardan çok güzel kareler var. Bunları çocuklarımıza göstermemiz lazım. Bursaspor’u, Bursasporluluğu daha iyi tanıtalım. Çocuklarımızı Bursasporlu yapalım. Artık İstanbul takımlarını tutmamaları gerektiğini onlara söyleyelim. Madem Bursa’da doğduk, Bursa’da doyuyoruz; İstanbul takımlarını bıraksınlar, Bursaspor’u tutsunlar. Rize maçında da Bursasporumuza da başarılar diliyorum. İnşallah iyi bir sonuçla ayrılacağız" dedi.

Altepe: “Bursaspor bizim göz bebeğimiz”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Bursa’ya ve Bursa’nın tarihine yakışır güzel bir sergi oldu. Şu anda dünyanın gündeminde olan en popüler konulardan biri futbol. En çok tanınan kişiler futbolcular. Bunu gördük, yaşadık. Bursaspor bizim göz bebeğimiz ve Bursa’nın da markası. Bu şehrin takımına sahip çıkalım. Bu anlamda da bizler çocukluğumuzdan beri Bursasporla birlikte büyüdük. Bursa’nın bir çok hedefi var ama en önemli hedeflerinden biri de spor kenti olmak. Hem Bursasporumuza hem de amatör kulüplerimize uğraş verdik" diye konuştu.
Konuşmaların ardından 22 Şubat’a kadar izlenime sunulacak olan serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergide Bursaspor’un eski tarihli maçlarının fotoğrafları ve kazandıkları kupaları yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.