Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Heyetinden Bursaspor’a Ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Güç ve beraberindeki heyet Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ilettiler.İnegöl heyetini Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Heyetinden Bursaspor’a Ziyaret
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Güç ve beraberindeki heyet Özlüce Tesisleri’nde Bursaspor Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerini ilettiler.
İnegöl heyetini Başkan Ali Ay, İkinci Başkan Ali Ademoğlu ve yönetim kurulu üyesi Yusuf Arslan karşıladı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyarette yaptığı açıklamada yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

"ŞEHRİ SEVMEK VE DEĞER VERMEK BUDUR"
Aktaş, “Bugün buraya sadece İnegöl Belediye Başkanı olarak değil iyi bir Bursasporlu olarak geldik. İnegölspor yönetimiyle birlikte sizlere ziyarete geldik. Şahsınıza ve ekibinize hayırlı olsun. Sizleri çok iyi tanıyorum. Hakkınızda çok olumlu şeyler duyduk. Başarılı bir iş adamı olduğunuzu biliyorum. Bu sinerjinizi inşallah ekibiniz ile birlikte Bursaspor’a da yansıtacaksınız. Bursa, Türkiye’de ikinci büyük ticaret şehri. Böyle bir şehir başarıları hak ediyor. Çok büyük bir riskin altına girildi. Büyük bir cesaret gösterdiniz. Şehri sevmek ve değer vermek budur. Sizleri kutluyorum. İnşallah ekibiniz ile beraber, sivil toplum örgütleri, belediyeler ile birlikte inşallah başarılar gelirse çok kısa zamanda keyifli bir ortamda maç izlemeye devam edersiniz. İnegöl merkezden sonra Bursa’nın en büyük ilçesi. Bursaspor’dan sonra İnegölspor ikinci ligde. Geçtiğimiz sezon son anda 1461 Trabzon’a penaltılar ile mağlup olarak PTT 1. Lig’e çıkma şansını kaybetti. Şahsımın da belediyemizin de arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor’u sevk ve idare etmeye çalışıyoruz. Bizden ne istenirse hep vermeye çalıştık. Altyapı da 12-13 yaşındaki çocuklarımızı verdik. Bursa bizim her şeyimiz. Bursa sadece tekstiliyle, deniziyle, doğasıyla marka olmasının yanında Bursaspor ile de markadır. Bursaspor’un nihayetinde bir takımı var. İnegölspor gibi bir takımı da oynatılmayan oyuncuları ile değerlendirilmesi iyi olacaktır. Bizlerin PTT 1. Lig’de olması sizlere de büyük fayda sağlayacaktır. Oynamayan sporcu olamaz. Oynayan oyuncu olur. İnegölspor’da oyuncuları takip etme şansınız da olur. Bizler de faydalanırız. Loca ile alakalı desteğimiz olacaktır. Yeni stadyumumuz harika bir stat oldu. 45 yaşındayım ve hayatımın en keyifli maçlarından birisini Trabzonspor maçında yaşadım. Tecrübenizle ekibinizle beraber bu işi başaracağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Bursa şehri inşallah, taraftarıyla, basınıyla takımına sahip çıkar” dedi.

GÜÇ: “BURSASPOR’U AĞABEYİMİZ OLARAK GÖRÜYORUZ"
İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise yaptığı açıklamada, “Kolay bir işe soyunmadınız. İnşallah sizler bu işin üstesinden geleceksiniz. Biz de İnegölspor olarak manevi olarak size ne kadar destek verebilirsek memnun olacağız. Bursa bir spor kenti. Bursaspor’u büyüğümüz ve ağabeyimiz olarak görüyoruz. Orhangazi, Nilüferspor, Yeşil Bursa ve diğer amatör kulüpler sizleri hayranlıkla izliyoruz. Bursaspor’a altyapımızdan istenilen sporcuları verdik ve yine de vereceğiz. Sizlerden de taleplerimiz olacaktır. İnegölspor’un yeri PTT 1. Lig olsa çok daha kolay alışveriş yapabiliriz. Yönetim Kurulu arkadaşlarınıza görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ALİ AY: "BURSASPOR HEPİMİZİN KULÜBÜ"
Başkan Ali Ay ise ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Bursaspor’u başarıya ulaştırabilmek ve mali disiplini sağlama için çok çalıştık. Ocak ayının 20’sinde mazbatayı aldıktan sonra şirketimize 6-7 saat uğramamışımdır. Tüm günümüzü arkadaşlarımız ile birlikte Bursaspor için burada geçiriyoruz. Kongrede de söyledim. Çok kötü bir mali tablo ile karşı karşıyayız. Bir tarafta bankalar, bir tarafta futbolcu alacakları... Rakam çok büyük. Bunu yapılandırmaya çalışıyoruz. Hamza Hocamız sağ olsun takımı oturttu. Takımımız iyi durumda. Gönül ister ki; hem sportif hem de mali başarı beraber yürüsün. Bunun içinde uğraş veriyoruz. Diğer belediye başkanlarımız da eksik olmasınlar destek olacaklarını söylediler. Loca alanlar var. Biz hep birlikte olacağız. Bursaspor hepimizin kulübü, ortak paydası. Bursaspor’u elimizden geldiğince en üst noktaya getirmek için çalışacağız. Hiç kimse telaşeye kapılmasın. Biz iyi bir yönetimiz. Bu işin üstesinden geleceğiz. Bursaspor’u Allah’ın izniyle 1 veya 1,5 sene içerisinde Avrupa seviyesini çıkarmak için gayret göstereceğiz. Bunu başarmak için kendimize güveniyoruz. Şu alevi bir söndürelim. İnegölspor ile birlikte oturup konuşacağız. Tüm ilçeler ile ortak çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Oynamayan futbolcularımız oynamalarını sağlamak açısından beraberce program yaparız. Bunları ileri ki zamanlarda değerlendireceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.