Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlhan Uslu: Önce aynaya baksınlar

Bursaspor eski yöneticisi ve en son kongresindeki başkan adaylarından İlhan Uslu, kişisel resmi sitesinden gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 İlhan Uslu: Önce aynaya baksınlar

 

Bursaspor eski yöneticisi ve aynı zamanda son kongrede başkan adayı olan İlhan Uslu, kişisel sitesinden son Kayserispor maçıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Uslu, 'önce aynaya baksınlar' başlığı altındaki yazısında,

"Bursaspor'umuz bugüne kadar hakem hatalarından dolayı çok maç kaybetti. Ligden düştüğümüz sezon ve sonrasındaki geçen süreci gözler önüne getirin. Şampiyonluktan sonra haftalar boyunca çalınmayan penaltıları unutmak mümkün mü? Kayserispor maçının neredeyse tamamına kadar takdir haklarının tümünü rakip lehine kullanan hakemin, son anda atladığı pozisyonun skora yansımasını kim tahmin edebilir ki?

 

Bu olaydan dolayı yaygın medyada Bursaspor'u idam sehpasına çıkarmaya çalışmak ise kimsenin haddine değil. Bursaspor'u diline dolayan kişilere, çığırtkanlığını yaptıkları takımların hakem hatalarıyla kazandıkları sayısız maçı izlemesi en büyük tavsiyem. Haksız ve tahammül sınırını zorlayan eleştirileri yapanlar önce aynaya baksın. Belki oradan çıkartacakları bir ders olabilir.

Bursaspor'umuz uzun süreden beri ilk kez iki maç üst üste kazandı. Galibiyet sayısının artması her zamanki gibi en büyük dileğimiz. Takımımızın haftalardır gol yemeden mücadeleyi tamamlaması da bazı taşların oturduğunu en önemli göstergesi. Sezon başından bu yana adaptasyon süreci nedeniyle zaman tanıdığımız, zirveye çıkmaları için destek olduğumuz oyuncularımızın bundan sonra daha başarılı sonuçlara imza atacağından hiçbir kuşku duymuyorum.

 

Her zaman belirttiğim gibi arma sevdalısı herkes Bursaspor'umuzun ilelebet yayında olacaktır. Deplasmanda oynayacağımız kritik Konyaspor ve sonrasındaki Fenerbahçe maçları öncesi başarı için, gün birlik olma günüdür. Selam ve sevgilerimle" sözlerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.