Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayat onlara bambaşka davrandı...

Bursaspor’da 2012 yılında U16 takımında forma giydikleri sırada takımın gelecek vadeden isimleri arasında gösterilen oyunculardan Enes Ünal, Hollanda ekibi Twente’de attığı gollerle Avrupa’nın gözdesi haline gelirken, kaleci Onur Parlar ise transfer olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da forma şansı bulamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayat onlara bambaşka davrandı...
Yeşil-beyazlı takımdan geçtiğimiz yıl temmuz ayında İngiliz devi Manchester City’e transfer olan ve Genk ile NAC Breda takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra Hollanda ekibi Twente’ye kiralanan milli golcü Enes Ünal, gollerine devam ediyor. Ligde dün oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan PSV Eindhoven karşılaşmasında da gol atarak, takımına 1 puan kazandıran Enes, ligdeki gol sayısını da 8’e çıkardı.

Attığı gollerle Avrupa’da adından söz ettiren ve A Milli Takım kadrosuna da dahil edilen Enes Ünal, 2012 yılında Bursaspor’un U16 takımında forma giydiği sırada takımda kendisi gibi gelecek vadeden isimler arasında gösterilen kaleci Onur Muhammed Parlar ile birlikte röportaj vermişti. Her iki oyuncu da hayallerinin A takıma yükselmek ve milli formayı giymek olduğunu söylemişti.

Enes Avrupa’da, Onur 2. Lig’de
Hedefleri arasında Avrupa’da forma giymenin de yer aldığını ifade eden Enes Ünal, şimdilerde bu hedefini gerçekleştirirken, aynı yaş kategorisindeki takım arkadaşı Onur Muhammet Parlar ise transfer olduğu Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da forma şansı bulamıyor.

O dönem U16 takımını çalıştıran Antrenör Yılmaz Burul ise, “Ben 20 yıldır Vakıfköy’deyim ve 90’lı gruptan sonra uğraştığım en yetenekli grup. A takımda en az 5-6 tane oyuncunu olacağına inanıyorum” demişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.