Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun'dan milli mesaj: 'Bekliyorum'

Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, üst üste 5. kez penaltı atışı kurtarmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Penaltı kurtardığım için mutlu oldum. Biz takım halinde mücadele ediyoruz. Golleri de ben atmadım. Herkes ortaya bir...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Harun'dan milli mesaj: 'Bekliyorum'
Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, üst üste 5. kez penaltı atışı kurtarmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Penaltı kurtardığım için mutlu oldum. Biz takım halinde mücadele ediyoruz. Golleri de ben atmadım. Herkes ortaya bir şeyler koyuyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında dün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Mücadelenin 86. dakikasında Kweuke’nin penaltısını kurtararak takımına 3 puanı getiren isim olan kaleci Harun Tekin, penaltı kurtardığı için mutlu olduğunu belirterek, “Üst üste 5. penaltı oldu. Maçı kazandığımız için de mutluyuz. Oyuna iyi başlayamadık. İlk yarı tutuktuk. Rizespor iyi savunma yaptı. O yüzden açmakta zorlandık. Golü bulduktan sonra iyi oynadık ve ikinciyi de bulduk. Son dakikalarda da sıkıntı yaşadık ama çok şükür yendiğimiz için mutluyuz. Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Ona da en iyi şekilde hazırlanıp, galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

“Golleri ben atmadım”
Maçı gol yemeden bitirmek istediğini ancak penaltıdan 30 saniye sonra gol yediklerini hatırlatan milli kaleci, “Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Biz takım halinde mücadele ediyoruz. Golleri de ben atmadım. Takım arkadaşlarım attı. Herkes ortaya bir şeyler koyuyor. Bizim istediğimiz sadece biraz sabır. İlk yarının sonuna doğru biraz tepkiler de oldu. Ben üzülüyorum gerçekten. Çünkü maç 0-0, maçı kazanabiliriz ve kazandık da. Yolumuza devam ediyoruz, üst sıraları da zorluyoruz. Bize destek olurlarsa daha iyi yerlere geleceğiz” şeklinde konuştu.

“Sıramı bekliyorum”
Hedefinin A Milli Takım’da görev almak olduğunu ifade eden Harun, sözlerini şöyle tamamladı:
“Orada da iyi arkadaşlarım var. Volkan iyi oynuyor. Ben de bekliyorum sıramı. Burada da bekledim, orada da bekliyorum. Fırsat geldiğinde de en iyi şekilde oynayacağımı biliyorum.”

Son 5 penaltıyı kurtardı
Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında kurtardığı penaltıyla birlikte üst üste 5. penaltıda da gole izin vermeyen Harun, daha önce Eto’o, Gomez, Tunay ve Ghilas’ın penaltılarında gole izin vermemişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.