Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu'ndan 3 puan değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantepspor sahasında konuk ettiği Bursaspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, maç sonu açıklamasında,...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2016 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2016 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamzaoğlu'ndan 3 puan değerlendirmesi
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Gaziantepspor sahasında konuk ettiği Bursaspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.

HAMZAOĞLU: "BU ŞARTLARDA OLABİLECEK EN İYİ MÜCADELE"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise zor bir mücadele olacağını bildiklerini ifade ederek, "Bugünde gerçekten sahada ayakta kalmak mücadele etmek ve sonuna kadar pes etmiyorduk. Oyuncularımı bunu başardılar. Ve geriden gelip maçı çevirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Gaziantepsporlu oyuncuları da kutluyorum. Sahadaki ortaya koydukları mücadeleden dolayı. Her şeyden önce Gaziantepspor taraftarlarını da tebrik ediyorum. Stadın yetişmesinde çok önemli katkıda bulundular. İyi bir maç oynadık. Bu şartlarda oynanabilecek en iyi oyun ve en iyi mücadeleyi ortaya koyduk. İki takıma da hayırlı olsun" diye konuştu.
Hamza Hamzaoğlu, ayrıca Mustafa Koç ve Nihat Özdemir’in eşinin vefat etmesi nedeniyle de, "Allah sabır versin, hepimiz üzüldük" dedi.

MUTLU: "TELAFİ EDECEĞİZ"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, maç sonu açıklamasında, "Topçu, Kırılma anı Bursaspor’un lehine geçmişti. Penaltı duran top bu maçta da öyle oldu. Penaltıya kadar ki bölümde açıkçası mücadele anlamda pozisyon şut biz üstün olduğumuzu düşünüyorum. Kırılma anı olan penaltı pozisyonunda 18 dakikada gelen 3 golle bizim için önemli bir maçtı. Kendi sahamızda oynuyorduk. Rakip her ne kadar form da olsa da arzuladığımız kazanmak istediğimiz bir maçtı. Kazandığımız takdirde daha farklı şeyler konuşacaktık. Bursaspor’u tebrik ediyorum. Bizim açımızdan kötü bir hafta oldu. Telafi edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.