Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş, takımın oyunundan memnun

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonsporla oynanan hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada; Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Hepimizin başı sağolsun. Beşiktaş'ın, Türk futbol camiasının, insanlığın başı sağolsun. Kıymetli, güzel insandı. Allah bize onun gibi anılmayı nasip etsin" dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2014 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2014 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş, takımın oyunundan memnun



Kamp organizasyonları ile ilgili sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Güneş, "Trabzonspor'un da takım arama sıkıntısı vardı. Tesadüf oldu. Şehre gelirken de dikkatli oluyordum, ambiansı bozmayayım diye ama şimdi hem tesislere gittik, hem de idman maç yaptık" diye konuştu.

Maçta olumlu işler yaptıklarını kaydeden Güneş, şöyle devam etti:

"Takım oyunu oynuyoruz. Pozisyon bulduk ama goller bulamadık. Bu oyun anlayışıyla daha yukarıya gideceğimizi başarılı olacağımızı düşünüyorum. Gol atamadık ama bu kez pozisyon bularak gol atamadık. Trabzonspor maçı iyi bir ölçü maçı oldu. Seyirci, ambians mükemmeldi. Trabzonspor güçlü takım, güçlü oyuncuları var. Yeni takım olduğu için zaman zaman hatalar olacaktır. Takımın sahiplenme duygusu olağanüstü seviyeye çıkmış, olumlu bir adım. Bizim de çok güzel taraftarımız, camiamız var. İnşallah Bursaspor-Trabzonspor rekabeti lig şampiyonluğu için olur. Hep Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesi şeklinde olmasın. Plakamız ters ama anlayışımız aynı."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.