Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş: İlk 4'e giremezsek çok üzülürüm

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 7-1 kazanılan Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2015 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş: İlk 4'e giremezsek çok üzülürüm
 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 7-1 kazanılan Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Sözlerine “Öncelikle bu hafta içinde olan üzüntü verici olaylara değinmek istiyorum” diyerek başlayan Güneş şu ifadeleri kullandı: “2 gün önce sevgili başkanımız İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıldönümüydü. Sanat dünyamızdan benim de çok çok sevdiğim usta sanatçı Zeki Alasya’yı kaybettik.  Üzüntüm büyük. Baş sağlığı diliyorum. Yarın anneler günü. Ben annemi yıllar önce kaybettim. Onunla yarın birlikte olamayacağım maalesef. Ama eşimin, kızımın ve tüm annelerimin gününü kutluyorum. Cennet annelerin ayakları altındadır. Maça gelecek olursak Karabük zor durumdaydı. Biz de geçen hafta kaybettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyun zenginliği olan, kazanmak için futbol adına her şeyi yapan bir takımız. Farklı da bir skor çıktı. Umarım devam gelir. Bütün oyuncularımı kutluyorum.

 

"Çok gol attık ama çok da gol yedik"

 

Fernandao’nun bir sakatlığı oldu, acısı vardı. Ama işini ne kadar sevdiğini gösterdi ortaya koyduğu oyunla. Gol atması için sahada tuttum. Ona da moral oldu bize de gol bakımından zengin bir maç oldu. Sakatlığı ciddi boyutta değil. Skor açısından zengin bir maçtı, ligde attığımız gol sayımızı çok daha yukarı seviyeye çektik. Güzel şeyleri söylemek insanı mutlu eder. Çok gol attık ama çok da gol yedik ligde. Bugün de sanki gol yemek için gol yedik. Her maçta 1 gol yiyoruz. Ben bu güzel şeyleri söylemekten ziyade sıkıntılarla uğraşıyorum. Olumlu olan, futbol zenginliğimiz var, futbol oynamaya çalışan bir takımız. 7 oldu ama daha fazla olabilirdi. 4 veya 5. olmak, aynı zamanda da Türkiye Kupası neticeleri Avrupa’ya giden takımları belirleyecek. Avrupa cezamızı doldurmak için ilk 4’te olmak durumundayız. Trabzon, Başakşehir ve biz bu mücadeleyi veriyoruz. Kupayı inşallah alırız diyoruz. CAS ile ilgili bazı bilgiler geliyor. Onu da ayrıca değerlendiririz. İlk 3’ü hak eden bir oyun ortaya koyarken ilk 4'ü kaçırırsak çok üzülürüm. Herkese teşekkür ediyorum.”

 

Yılmaz Vural: Teknik, taktik konuşacak bir şey yok

 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Bursaspor’u kutluyorum çok net galibiyet aldılar. Bizim maç öncesi düşüncemiz buradan alacağımız puan çok önemliydi. Rakipleri beklemek zorunda kalmayacaktık. Rize’nin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bitti bu maç. Teknik taktik konuşacak bir şey yok. Erken yedik golü. Bir değişiklik yaptık biraz oyun dengelendi. Rakibi izledik ne yaptıklarını analiz ettik, kendimiz nasıl önlem alabiliriz konuştuk. Maç başladı, 3-5 dakika sonra gol yedik. 4-1’den sonra iyice koptuk. Sonuç olarak bugün istemediğimiz bir sonuç aldık. Konuşacak çok fazla bir şey yok. Biz otobüsle uzun yolculuk yapacağız. Salı günü tekrar maç oynayacağız. Sonra yine otobüs yolculuğu cumartesi oynayacağız. Bu arada İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıldönümüydü. Onu tekrar anmak istiyorum. Yarın da anneler günü. Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Bursaspor’a teşekkür ediyorum bize antrenman imkanlarını üst seviyede sağladılar.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.