Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş: İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2014 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2014 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Güneş:  İki puan kaybettiğimiz için üzgünüz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı açıklamada 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Maçtan önce karşılaşmanın tempolu ve hızlı şekilde geçeceğini beklediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Rakibi iyi kontrol ettik. Golü de bulduk. Ama golden sonra rakibe oynama izni verdik. Biz de top kayıplarından sonra sahamızda kaldık. Uzun toplar ile sahamıza gelmeye çalıştılar. Rakibimizin etkili bir atağı yoktu. Sadece bir pozisyonları vardı, o da frikik oldu. Şansız bir gol yedik. Daha fazla pozisyon bulan, galibiyeti kaçıran taraf bizdik. İki puan kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Giden galibiyeti geri getiremeyiz. Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Sadece bugün pas yüzdesi düşük kaldı. Top kayıpları yaptık. Rakipte elinden gelen gayreti gösterdi” dedi.

 

K.Erciyesspor tarafının maçın hakemine yönelik sitemlerinin olduğunun hatırlatılması üzerineGüneş, “ Genel olarak hakemler güven kaybına uğramıştır. Ancak bugün hakem Bursaspor lehine karar vermedi. Kayseri Erciyesspor’un şikayetinin ne olduğunu bilmiyorum. Frikikse, verdi. Kornerse, verdi. Ben bir şey görmedim. Bizi koruduğu bir pozisyonu görmedim” dedi. 

 

Maçın ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan olayla ilgili olarak ise Şenol Hoca, “Saha içinde takımımızı yıldırmaya çalıştılar. Sahada yaptın tamam ama soyunma odasında yapılanları yakıştıramadım. Soyunma odamıza girerken saldırıya uğramışsak bunu kim yaparsa yapsın doğru değil” dedi.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.