Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneş: Hilelere alışkın değiliz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı sonrası maç boyunca tartışmalı kararlar veren hakem Hüseyin Göçek hakkında sert konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2015 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş: Hilelere alışkın değiliz
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı sonrası maç boyunca tartışmalı kararlar veren hakem Hüseyin Göçek hakkında sert konuştu.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Bursaspor’u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşama sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sahaya çıkarken maçı kazanmak için çıktık. İki takımın da en güzel oyunun oynamasını düşmanlık yapmadan maçı bitirmesi gerekir. Yediğimiz gol hatalıydı. İkinci yarının başında rakibin baskısı vardı. Hakem bizi ezdi. Penaltı verilebilirdi. Biz 11 kişiyle sahadan çıktık. Hakemin bizi ezdiğini hissediyorduk. Hakemin baskı altında kalarak bizi ezmesini doğru bulmuyorum. Adalet bozulduğu yerde huzur olmaz, şiddet olur. Haftaya yine maçımız var. Sonra yine Fenerbahçe ile oynayacağız. Bizim maçta olsa biz kart görürdük, saha kapanırdı” dedi.

“10 PUAN FARKLA ŞAMPİYON OLURDU”

Maçın hakemini de eleştiren Güneş, “Bu ülke bizim. Adaletsizlik her alanda var. Bu yeni bir şey değil. Genel kültür eksikliğimiz var. Duygularla rekabet olmalı. Adaletsizlik olursa toplumsal isyan oluyor. Hakem 4 dakika uzatma verdi. Her duran pozisyonu saymadı. Çocuk kandırma, biz bunları biliyoruz. Böyle olunca oyuncu oyundan soğumaya başlıyor. ‘Biz rakibi yenebiliriz ama hakemi yenemeyiz’ diyorlar. Bizim ligde oynadığımız oyunu Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş oynasaydı 10 puan farkla şampiyon olurdu. Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçında da aynısı olacak. Akvaryumdaki su kirli olduğu için böyle durumlar oluyor. Toplantılar yapılıyor ama değişen bir şey yok” diye konuştu.

“TOPLANTI HİÇ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Spor Toto Süper Lig’de yer alan takımların kaptanları ile yaptığı toplantının fayda sağlayıp sağlamayacağının sorulması üzerine deneyimli teknik adam, “Hiçbir şeyi değiştirmez. Trabzon yenince Fenerbahçeliler sevinmiyor mu? Biz menfaat için yaşıyoruz. Menfaatlerimiz doğrultusunda hareket ediyoruz ama ahlak değerleri de önde olmalı. Biraz daha futbolun genel kültürünü arttırmak gerekiyor. Kazanan takım Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.