Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Golcülere yan bakılmıyor!

Yeşil beyazlı ekibin 3 golcüsü Fernandao, Bakambu ve Volkan Şen’in attığı gol sayısına ligde geride kalan 12 haftada 7 takım yetişemezken, 4 takım da sadece bu 3 oyuncu kadar gol atabildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2014 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Golcülere yan bakılmıyor!

Yeşil beyazlı ekibin 3 golcüsü Fernandao, Bakambu ve Volkan Şen’in attığı gol sayısına  ligde geride kalan 12 haftada 7 takım yetişemezken, 4 takım da sadece bu 3 oyuncu kadar gol atabildi.

Haber: Fikret KOCAMAN


Bursaspor’un golcülerine bu sezon yan bakılmıyor. Yeşil beyazlı ekipte ligin 12 hatası geride kalırken 3 golcüsü Fernandao, Bakambu ve Volkan Şen parmak ısırtıyor. 12 haftada yeşil beyazlı forma ile 6 gole ulaşan Fernandao’yu 5 golle Bakambu ve 4 golle de Volkan şen izliyor. Üç oyuncu geride kalan 12 haftada 21 gol atan Bursaspor’un tam 15 golüne imzalarını atmayı başardılar. Yeşil beyazlı ekibin diğer gollerini ise Belluschi (2), Josue (2), Serdar Aziz (1) ve Ozan Tufan (1) attı.

 

7 TAKIM YETİŞEMEDİ

Bursaspor’un üç golcüsüne Süper Lig’de yer alan 7 takım yetişemezken, 4 takım da ancak bu 3 golcü kadar gol atabildi. Ligde geride kalan 12 haftada Başakşehir 14, Akhisar Belediye 14, Gaziantepspor 13, Torku Konyaspor 12, Sivasspor 11, Çaykur Rizespor ve Balıkesirspor 10’ar gol attı. Bu 7 takım, toplam 15 gol atan Fernandao, Bakambu ve Volkan Şen’e yetişemediler. Ligde 15 golü bulunan Galatasaray, Eskişehirspor, SAİ K.Erciyesspor ve K.Karabükspor takımları ise 3 oyuncuyu ancak yetişebildi.

 

AVERAJ DA PARMAK ISIRTIYOR

Bu üç oyuncunun performansı yeşil beyazlı takımın genel averajında da rakiplerini geride bırakmasını sağladı. Savunmasında da çok iyi bir grafik çizen Bursaspor, geride kalan 12 haftada kalesinde sadece 11 gol gördü ve en az gol yiyen 3 takımdan birisi oldu. Bursaspor 12 haftada +10’luk bir averaj elde ederken, Timsah’ı +9’la Başakşehir, +8’le Beşiktaş, +5’le Fenerbahçe izledi. Ligde ikinci sırada bulunan Galatasaray’ın ise 0 averajı bulunuyor.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.