Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökhan Güleç yazılım sektörüne adım attı

Bir dönem Bursaspor ve Beşiktaş’ın formalarını giyen futbolcu Gökhan Güleç, yazılım sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (ULUTEK) firması için yer kiralayan Gökhan Güleç, Rektör...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2017 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gökhan Güleç yazılım sektörüne adım attı

Bir dönem Bursaspor ve Beşiktaş’ın formalarını giyen futbolcu Gökhan Güleç, yazılım sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (ULUTEK) firması için yer kiralayan Gökhan Güleç, Rektör Yusuf Ulcay’ı ziyaret etti.

Son olarak İnegölspor’un formasını giyen ve aktif futbolculuk yaşantısını noktaladıktan sonra girişimci olarak yazılım sektörüne giren eski futbolcu Gökhan Güleç, Bursa’nın en önemli bilişim markalarından birini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Müşteri sadakati temelli ulusal ve uluslararası yazılımlara rakip olacak ‘Winday’ isimli sistemi üretmek ve pazarlamak amacıyla ULUTEK Teknokent’te ofis açan Güleç, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dünya genelinde müşteri sadakatini sağlayan yazılım programlarının ticaret alanında büyük ilgi gördüğünü belirten Gökhan Güleç, “Alışveriş merkezlerine veya mağazalara gelen müşterilerin yeniden oraları tercih etmeleri isteniyor. Bunun yolu da sadakat programları denen yazılımlardan geçiyor. AVM yöneticileri, kimin kendisini tercih ettiğini, ne aldığını, ne kadar para harcadığını bu yazılımlar sayesinde saatine ve gününe kadar öğrenebiliyor. Ülkemizde bu programı hayata geçiren büyük kurumlar var. Bu iş biraz tutku isteyen bir alan olarak ön plana çıkıyor. Bizde tutku ve donanım ile yazılım sektöründe farkımızı ortaya koymak istiyoruz. ULUTEK gibi özel bir bölgede yer almak da bizlere ayrı bir motivasyon sağladı. Sizlere destek ve ilgilerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gökhan Güleç, müşteri sadakat yazılımına ek olarak bir de yarışma programı organize edecekleri bilgisini de verdi. Güleç, önümüzdeki aylarda lansmanını yapmayı planladıkları ulusal bir kanalda yayınlanacak yarışma programında anlaşmalı üye iş yerine giden ve burada check-in yapan müşterileri yarışma programında ağırlayarak hediye çekilişi de yapacaklarını açıkladı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, “Türkiye için çok stratejik ve farklı yeri olan bir sektöre adım atmışsınız. Yazılım sektörü rekabet ortamı çok yoğun olan bir alan. Büyük ve etkin firmaların olduğu bu sektöre yatırımcı ve girişimci olmak zor bir karar. Sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Bu işi Bursa’da ve özelinde Uludağ Üniversitesi’nde yapacak olmanız bizleri ayrıca mutlu etti. Futbolculuktan gelen mücadeleci ruhunuz ve başarılı olma azminizle bu alanda da öne çıkacağınıza inanıyorum. Devletimizin ULUTEK gibi teknoloji geliştirme bölgelerindeki firmalarımıza sağladığı destekler ve ayrıcalıklar da rekabet gücünüzü daha da arttıracaktır. Teknoparkımıza hoş geldiniz diyor, başarılarınızın iş hayatınızda da devamını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.