Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gheorghe Grozav Bursaspor’da

Önceki gün Özlüce Tesisleri’ne gelerek Bursaspor yönetimiyle görüşen Rumen futbolcu Gheorghe Grozav ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.Bursaspor, Karabükspor ile sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki Rumen futbolcu Gheorghe Grozav’ı önceki...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gheorghe Grozav Bursaspor’da

Önceki gün Özlüce Tesisleri’ne gelerek Bursaspor yönetimiyle görüşen Rumen futbolcu Gheorghe Grozav ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Bursaspor, Karabükspor ile sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki Rumen futbolcu Gheorghe Grozav’ı önceki gün Özlüce Tesisleri’ne davet etmişti. Yeşil-beyazlı idareciler ile görüşen Grozav ile sezon sonuna kadar 275 bin Euro karşılığında anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Lucescu onay vermişti

Bursaspor’un devre arası kamp çalışmaları kapsamında Antalya’da Teknik Direktör Paul Le Guen ile görüşen A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, vatandaşı için olumlu rapor vermişti. Kanat ve orta saha oynayabilen Grozav ile ayrıca artı 2 yıl opsiyon maddesi konulduğu belirtildi.

Ligin ilk yarısında Kardemir Karabükspor formasıyla 14 Süper Lig, 2 kupa maçına çıkan Gheorghe Grozav, 2 kez gol sevinci yaşadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.