Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray 2 - Bursaspor 2 | MAÇ SONUCU

Bursaspor, Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray 2 - Bursaspor 2 | MAÇ SONUCU
 CANLI ANLATIM

90'Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğünü çalıyor ve müsabaka 2-2'lik sonuçla sona eriyor.

90'Bursaspor'da son oyuncu değişikliği de gerçekleşiyor. Fernando Belluschi oyundan çıkarken, yerine giren isim ise Enes Ünal oluyor.

90'Ceza sahası yayının solunda topla buluşan Wesley Sneijder pasını Sinan Gümüş'e atıyor. Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Sinan topu sağına çektikten sonra şutunu çekiyor ancak kaleci Harun Tekin topun ağlara gitmesini engelliyor.

90'Sağ kanatta Emre Çolak ortasını arka direğe doğru açıyor. Arka direkte topa iyi yükselen Felipe Melo kafayla şutunu çekiyor ancak kaleci Harun Tekin yavaş gelen bu şutu zorlanmadan kurtarmayı başarıyor.

90'Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.

88'Sağ kanatta topla buluşan Emre Çolak ortasını arka direğe doğru açıyor o noktada Felipe Melo topu hemen yanında bulunan arkadaşı Wesley Sneijder'e indiriyor. Wesley Sneijder topun gelişine sert bir şut çekiyor ancak bu şutta doğrudan auta gidiyor.87'Bursaspor'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bekir Yılmaz yerini Samuel Holmen'e bırakıyor.

86'Sinan Gümüş'in sol kanattan açtığı ortasını defansta Renato Civelli uzaklaştırıyor. Uzaklaştırılan topu iyi takip eden Emre Çolak kafasıyla topu ceza yayı içinde bulunan arkadaşı Wesley Sneijder'a atıyor. Sneijder topun gelişine tam cepheden sert bir şut çekiyor ancak top çok az farkla auta çıkıyor.

84'Bursaspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cedric Bakambu oyundan alınırken, yerine giren isim Şamil Cinaz oluyor.

82'GOL Galatasaray, penaltıdan Emre Çolak'ın golüyle durumu 2-2'ye getiriyor.

82'Penaltı vuruşu için topun başına Emre Çolak geçiyor.

81'Ceza yayından kullanılacak serbest vuruş için topun başına geçen Wesley Sneijder doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak ceza sahası içinde Volkan Şen topu eliyle kestiği için ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalıyor.

79'Ceza yayının içinde topu eliyle kontrol eden Renato Civelli hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

79'Wesley Sneijder'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandao topu uzaklaştıran isim oluyor.

76'Galatasaray son oyuncu değişiklik hakkınıda kullanıyor. Oyundan çıkan isim Aurelien Chedjou olurken, yerine giren isim ise Bruma oluyor.

73'Sol kanattan Fernando Belluschi'nin pasına hareketlenen Cedric Bakambu ofsayta yakalanıyor.

71'Ceza sahası dışında sol çaprazda şık hareketlerle rakibinden sıyrılan Emre Çolak sol ayağıyla şutunu çekiyor. Bu şutu kurtarmayı başaran Harun Tekin topu ellerinden kaçırınca altıpasın sağ çaprazında top bir anda Yekta Kurtuluş'un önünde kalıyor. Yekta topu içerideki arkadaşı Umut Bulut'a atmak istiyor ancak Şener Özbayraklı tam zamanında araya girerek tehlikenin büyümesini engelliyor.

69'Ceza sahası çizgisinin birkaç metre gerisinde sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fernando Belluschi doğrudan kaleye şutunu gönderiyor ancak top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

67'Felipe Melo'nun gönderdiği pasla topla buluşan Sinan Gümüş ofsayta yakalanıyor.

66'Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Sinan Gümüş ortasını açıyor ancak Bursaspor defansı topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başarıyor.

65'Wesley Sneijder'in sol kanattan açtığı ortasını kaleci Harun Tekin yumruklarıyla kornere çıkartmayı başarıyor.

62'Cedric Bakambu rakibi Alex Telles'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

61'Ceza sahası dışında sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Wesley Sneijder doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak top üstten farklı bir şekilde auta çıkıyor.

59'Volkan Şen'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Galatasaray defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

58'Sol kanattan Fernando Belluschi'nin pasıyla ceza sahası yayının hemen solunda topla buluşan Ozan Tufan yerden sert bir şut çekiyor ancak top Galatasaray defansına çarpıp kornere gidiyor.

57'Galatasaray'da ikinci oyunucu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Olcan Adın olurken, yerine giren isim ise Yekta Kurtuluş oluyor.

55'Ceza sahası çizgisinin birkaç metre gerisinden sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Wesley Sneijder doğrudan kaleye şutunu gönderiyor ancak top barajdan geri geliyor.

53'Golde asist yapan oyuncu Volkan Şen oluyor.

53'GOOOLL!! Bursaspor, Fernandao ile 2-1 öne geçiyor. Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Volkan Şen kavisli bir şekilde ortasını altıpasın hemen önüne doğru açıyor. O noktada boş pozisyonda topa iyi yükselen Fernandao kafayla şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.


50'Volkan Şen rakibi Koray Günter'e yaptığı tehlikeli hareket sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

49'Galatasaray yarı sahasında presle topu kapan Fernandao sağ kanatta son çizgiye kadar indikten sonra pasını yerden hemen gerisindeki arkadaşı Cedric Bakambu'ya aktarıyor. Bakambu ceza sahası içinde sağ çaprazda şutunu çekiyor ancak yavaş gelen bu topu Muslera rahatlıkla kurtarmayı başarıyor.

46'Hızlı gelişen Bursaspor atağında orta sahanın solundan Fernando Belluschi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Cedric Bakambu yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Fernando Muslera yatarak bu şutu kurtarmayı başarıyor.46'Hakem Fırat Aydınus ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor.

45'Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eriyor.

45'Maçın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

45'Golde asist yapan oyuncu Fernando Belluschi oluyor.

45'GOOOLL!! Bursaspor, Volkan Şen'in golüyle durumu 1-1'e getiriyor. Fernando Belluschi'nin orta sahanın ortasından defansın arkasına attığı uzun pasla topla buluşan Volkan Şen, ceza sahasına girer girmez penaltı noktasının hemen sağından düzgün bir vuruşla Muslera'yı mağlup etmeyi başarıyor.


43'Sol taraftan kullanılcak köşe vuruşu için topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını açıyor ama top kimseye değmeden taça çıkıyor.

42'Wesley Sneijder'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Felipe Melo kafasıyla şutunu çekmeyi başarıyor ancak top üstten auta çıkıyor.

39'Galatasaray cephesinde zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda olan Sabri Sarıoğlu'nun yerine Sinan Gümüş oyuna dahil oluyor.


35'Ceza yayının solunda topla buluşan Emre Çolak şutunu çekiyor ancak top önce defansa çarpıyor daha sonra kaleci Harun Tekin'in ellerinde kalıyor.

34'Ceza yayının içinde Volkan Şen'den aldığı pasla topla buluşan Ozan Tufan penaltı noktasının hafif solundan sert bir şut çekiyor ancak Galatasaray defansı topun kaleye gitmesini engelliyor.

32'Ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Volkan Şen çok sert bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

30'Köşe vuruşu için topun başına geçen Volkan Şen ortasını açıyor ancak Galatasaray defansı tehlikenin büyümesini engelliyor.

29'Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Fernando Belluschi şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

26'Fernandao'nun indirdiği topta ceza sahası içerisinde top Cedric Bakambu'nun önünde kalıyor. Ceza sahası içinde sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Bakambu sert bir şut çekiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

25'Wesley Sneijder'in sol taraftan açtığı ortası doğrudan kaleci Harun Tekin'e gidiyor.

21'Sol taraftan kullanılacak köşe vuruşu için topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını ön direğe doğru açıyor ancak Bursaspor defansı topu uzaklaştırmayı başarıyor.

19'GOL Galatasaray, Umut Bulut ile 1-0 öne geçiyor.

17'Ceza sahası dışında sağ çaprazda Felipe Melo'nun ara pasına hareketlenen Olcan Adın ofsayta yakalanıyor.

14'Wesley Sneijder'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunu Bursaspor defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

14'Wesley Sneijder'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunu Bursaspor defansı uzaklaştırmayı başarıyor.

12'Alex Telles'in sol taraftan açtığı ortada Sabri Sarıoğlu arka direkte topla buluşuyor. Sabri topu kontrol ettikten sonra şutunu çekiyor ancak top üstten auta çıkıyor.

12'Orta sahada topu kapan Ozan Tufan süratle ceza sahası içine katettikten sonra kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Ceza sahasının içinde sağ çaprazdan yerden sert şutunu gönderiyor ancak Fernando Muslera bu şutu da kurtarmayı başarıyor.

9'Volkan Şen'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topa iyi yükselen Fernandao kafayla şutunu çekiyor ancak direk dibinde Sabri Sarıoğlu topun ağlara gitmesini engelliyor.

9'Sağ kanatta topla buluşan Ozan Tufan yerden ortasını açıyor Koray Günter'e çarpan top bir anda Fernandao'nun önünde kalıyor. Altıpasın sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandao sert bir şut çekiyor ancak Muslera topu kornere çelmeyi başarıyor.

8'Ceza sahasının biraz dışında sol çaprazda kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Volkan Şen doğrudan şutunu kaleye gönderiyor ancak top çok az farkla direğin yanından auta gidiyor.

6'Felipe Melo rakibi Volkan Şen'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

4'Alex Telles'in sol kanattan attığı pasla topla buluşan Olcan Adın ofsayta yakalanıyor.


3'Orta sahanın biraz ilerisinden atılan pasla ceza yayının içinde topla buluşan Fernandao, topun gelişine bekletmeden şutunu çekiyor ancak top yerden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

3'Maçta ilk atak Bursaspor cephesinden geliyor. Volkan Şen'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Fernandao pasını arka direğe doğru aşırtmak istiyor ama Galatasaray defansı araya girerek topu uzaklaştırmayı başarıyor.

1'Hakem Fırat Aydınus maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve müsabaka Galatasaray'ın atışıyla başlıyor.


-İki ekip arasında ligin ilk yarısında 30.08.2014 tarihinde Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Galatasaray, Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın attığı gollerle 2-0 kazanmıştı.

-İki ekip resmi olarak daha önce 104 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 54'ünü Galatasaray, 23'ünü Bursaspor kazanırken, 27 maçtada eşitlik bozulmadı. Oynanan bu müsabakalarda Galatasaray 179 kez fileleri havalandırırken, Bursaspor ise 91 kez topu ağlarla buluşturabildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.