Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fernandao'da kritik gün 9 Haziran

Mahmut Uslu, kendisi için, “Adam değilmiş” diyen Recep Bölükbaşı için, “Ben ona cevabı 9 Haziran'da vereceğim” ifadelerini kullanmıştı. Uslu'nun bu sözleri Sarı-Lacivertliler'de “9 Haziran'da Fernandao'ya imza attırılacak” heyecanı yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2015 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fernandao'da kritik gün 9 Haziran
 Mahmut Uslu, kendisi için, “Adam değilmiş” diyen Recep Bölükbaşı için, “Ben ona cevabı 9 Haziran'da vereceğim” ifadelerini kullanmıştı. Uslu'nun bu sözleri Sarı-Lacivertliler'de “9 Haziran'da Fernandao'ya imza attırılacak” heyecanı yarattı.

Fernandao ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Brezilyalı yıldız, önceki gün Instagram’da eşiyle arabada çektiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Let’s go İstanbul (Hadi İstanbul’a gideyim)” mesajını yazmıştı.

Yıldız futbolcunun İstanbul’da ev baktığı öne sürüldü. Bursaspor, Fernandao için 31 Mayıs’ta biten satın alma opsiyonunu kullanamamıştı. Bu nedenle 28 yaşındaki forvetin, yarınki Türkiye Kupası finalinden sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında çıkan ‘Fernandao krizi’ yeni bir boyut kazandı. İlk olarak Mahmut Uslu, Brezilyalı yıldız için, “İlgileniyoruz” açıklaması yapmış, bunun üzerine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Eğer bunları söylediyse Mahmut Uslu adam değilmiş” ifadelerini kullanmıştı.

Uslu da önceki günkü kongrenin ardından, “Ben ona 9 Haziran’dan sonra yanıt vereceğim. Benim yaklaşık 35 yıllık antrenörlük ve yöneticilik tecrübem var” ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe Genel Sekreteri’nin bu açıklaması Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında heyecan yarattı. Uslu’nun, “9 Haziran’dan sonra...” sözleri, “Fenerbahçe transferi bitirdi. 9 Haziran’da Fernandao’ya imza attırarak Recep Bölükbaşı’na ‘transfer böyle yapılır’ mesajı verecek” olarak yorumlandı.

 Kaynak: Fanatik

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.