Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertuğrul Sağlam: Bu kadar vicdansızlık olmaz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehir maçının ardından düzenlediği basın toplantısında gollerin ardından kendisini yuhalayan taraftarlara sitem etti

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2015 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2015 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ertuğrul Sağlam: Bu kadar vicdansızlık olmaz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 galip geldikleri Eskişehirspor mücadelesinde istifaya davet edilmesine tepki gösterdi. Sağlam, "Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Mücadelenin son bölümlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve başkan Recep Bölükbaşı'nı istifaya davet etti. İstifa seslerinin ardından gözyaşlarına hakim olamayan Sağlam, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı. Bursa'nın Bursaspor'un kendisinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, "Büyük bir başarıyı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. 3. olduk, kupa finali oynadık. Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor 5. büyük olarak anılmaya başladı. Bunların hepsi bizim dönemimizde gerçekleşen şeyler. Benim hayatımda da bunların önemli yeri var. Gerçekten Bursaspor'un başarısını isteyen insanlar içinde bunlar önemli. Bugün yapılanlar ufak bir kesim değil. Ufak bir grup olmadığı için üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.