Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daum: Transferlerle daha güçlü olacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, lig arasında yapılacak transferlerle daha güçlü bir takım olacaklarını söyledi. Kulübün resmi televizyonuna konuşan tecrübeli teknik adam, ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Bursaspor’a geliş...

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2014 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2014 21:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daum: Transferlerle daha güçlü olacağız
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, lig arasında yapılacak transferlerle daha güçlü bir takım olacaklarını söyledi. Kulübün resmi televizyonuna konuşan tecrübeli teknik adam, ilk yarının değerlendirmesini yaptı.

Bursaspor’a geliş sürecini anlatan Daum, ikinci yarı ile ilgili planlarını da anlatarak, "Bir kulüpte çalışmayı düşünmüyordum. Cuma günü bana telefon geldi. Bana, cumartesi günü Türkiye'de buluşup konuşabilir miyiz, diye sordular. Gelemeyeceğimi söyledim ve onları çağırdım." diye konuştu.

Daum, "Bursaspor'u duyduğumda çok iyi bir takımdan bahsedebilirim. Kendim de şaşırmıştım. Taraftarları inanılmaz. Başka takımlarla geldiğimde çok zorluklar çekiyorduk. Vojvodina yenilgisi konusunda bilgim vardı. Antrenörünün değişmesiyle ilgili bir bilgim yoktu. Ve gerçekten şaşırmıştım. Anütrenörleriyle yollarını ayırdıklarını söylediler. Bursaspor'un avantajları anlatıldı. Murat Kuş arkadaşımız da orada çok iyi işler yapabileceğimizi anlattı. O görüşmelerden sonra karar verdim. Bursaspor'u tanıdığım için teklifi kabul ettim." ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Geldikten 3 gün sonra Eskişehirspor maçına çıktıklarını hatırlatan Daum, "İlk etapta kesinlikle birlik içine girmek adına ve taktiksel yön çizme adına çalışmalarımız başlamıştı." diyerek şunları söyledi:

"Geldiğimizde gerçekten fiziksel durumu iyi olmayan bir takım bulduk. Hazırlık dönemi çok önemlidir. Hazırlık döneminde birlikte olmadığımız için takımı lige hazırlamak durumundaydık. Fiziksel durumlarını belirli bir seviyeye getirmek zorundaydık. Takımımıza gerçekten teşekkür etmek istiyorum. Özveriyle çalıştılar. Toplantılar da uzun sürdü. Bunlar bir değişim olarak futbolcuların önüne sunuldu. Futbolcularımız da bunu iyi idrak etti."

"BATALLA’NIN GİTMESİNE ŞAŞIRDIK"

İlk yarıda inişli çıkışlı bir periyot çizdiklerinin altını çizen Alman çalıştırıcı, "Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor maçlarını gösterebiliriz. 10-12 maçlık periyot içinde belirli bir istikrar yakalayamadık. Bunu yakalamak için biraz daha uzun süre gerekiyordu. Farklı problemler önümüze çıktı." diyerek, şöyle devam etti:

"Batalla takımdan ayrıldı ve biz şaşırdık. Bu bizim için büyük bir sorundu. Bunlarla da mücadele etmek zorunda kaldık. Bu büyük sorundan sonra takımı stebilize anlamında Batalla ayrıldıktan sonra Kasımpaşa maçına çıkacaktık. Bizim için zorlu müsabakaydı. Takımımız inanılmaz mücadele etti. Batalla'dan sonraki müsabakada takım bana birlik beraberlik sinyali verdi."

7 maçlık yenilgisiz periyot geçirdiklerini vurgulayan Daum, herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

"DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Camia olarak birlik beraberlik içinde olmak gerektiğini belirten Daum, taraftara da çağrıda bulunarak, "Desteğe ihtiyacımız var. Birlik beraberlik içinde sportif yönün de en iyisini çıkarmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Daum, Bursasporlu olmanın bir ayrıcalık olduğunu da belirterek, "Bursaspor'un çok iyi işleri başaracağına inanıyorum. Taraftarlara da çok teşekkür etmek istiyorum. Şu anda arkamızda olacaklarını hissediyoruz. Yapılacak transferlerle birlikte daha da güçlü olacağımıza inanıyoruz. Gruplarda da iyi mücadele edip büyük işler başaracağımıza, ligde de başarılı olacağımıza inanıyorum. Bursaspor'da gerçekten motive şeklide çalışıyorum. Başarılı bir seviyeye getirmek adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bursaspor her zaman çok iyi bir adrestir. Yakışan başarıları elde etmek için çalışıyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.