Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daum: Oyunumuzun karşılığını aldık

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Kayserispor karşısında hak edilmiş bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daum: Oyunumuzun karşılığını aldık

 

Takımın durumundan memnun olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı “Takımımız için taraftarlar için yönetimimiz için çok sevinçliyim. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İnanılmaz bir destek vardı. Son saniyeye kadar taraftarımız yanımızda oldu. İyi bir performans gösterdik. Maçın başında büyük bir baskı kurduk ama değerlendiremedik. Sonrasında Kayserispor ortak oldu oyuna. Ama devamlı baskımızı arttırmak istedik. Pozisyona girdik ancak olmadı. Baskımızın sonucunu aldık. İyi tarafları göz ardı etmemek lazım.” dedi.

 

'Çok işimiz var'

 

Daum sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Kayserispor’a bir tane yüzde yüzlük pozisyon verdik. Basit pas hataları yaptık. Bunları yapmamamız lazım. Bunlar düşündürücü. Çünkü çıktığımız zaman dönüşte tehlike yaşayabiliyoruz. Böyle maçlarda soğukkanlı olmak gerekiyor. Bunu yaptığımız vakit sonuç alabiliyorsunuz. Sevinçliyim ama daha epey bir işimiz var. Bunları çalışarak halledeceğiz. İnanıyorum ki bu galibiyetlerle birlikte takım içerisindeki güven daha da artacak.“

 

Pinto kararı devre arasında

 

Daum, basın toplantısında Pinto hakkında da açıklama yaptı.

 

Alman teknik adam “Pinto’yu antrenmanlarda gördüğüm vakit oynatacağım. Balıkesir ile yaptığımız hazırlık maçında aldığım bilgilere göre istediğim seviyede değil. Yabancılar sorunumuz var. Kontenjan olsa Pinto kadroda olurdu. İlk 11’de oynamak için futbolcunun performansı çok önemlidir. Pinto bizim futbolcumuz. Devreye kadar zorlu maçlarımız var ve devre arasında onunla ilgili bir karar vereceğiz. Şuanda yapacağımız iş transfer değil, onları daha iyi performansa ulaştırmak. “ diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.