Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Aydın: "Bursaspor hepimizin"

Bursaspor’un Bursa’nın ortak değeri olduğunu dile getiren CHP Bursa milletvekili Erkan Aydın, Başkan Ali Ay’a zaman verilmesi gerektiğini ve kulübün zor günlerinde Başkan Ay’ın takıma sahip çıktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2019 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2019 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'li Aydın: "Bursaspor hepimizin"

Özgür EKİNCİ
CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu. Ziyaretinde Bursa ve Bursaspor ile ilgili sorulara cevap veren Milletvekili Aydın, “Bursaspor hepimizin, bütün Bursalıların ortak değeri. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. Bütün şehir ve Bursaspor camiası olarak, Bursa’da yaşayan herkesin bu zor gününde Bursaspor’a sahip çıkması gerekir. Ben her türlü olumsuz koşullara rağmen Bursaspor’un kendi geleceğini kendisinin kurtaracağına inancım sonsuz. Diğer yandan Bursaspor’un sürekli artan ciddi bir borcu var. Ben kredi desteği almasından yanayım” diye konuştu.


ALİ AY’A ZAMAN VERİLMELİ
Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın kulübün zor günlerinde sürekli yanında olduğunu ve sahip çıktığını dile getiren CHP milletvekili, “Ali Ay’a zaman verilmeli. Cebinden çok fazla para harcadı. Başkan Ay, zor zamanlarda elini taşın altına koymaktan hiç çekinmedi. Zaten son başkanlık seçiminde de gördük bunu. İşi yarım bırakıp gitmedi. Bursaspor’un bu zor süreçleri aşacağına inancım tam. Biz her zaman takımımızın yanındayız. Gerekli her türlü desteği sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.