Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cengiz Özkan projelerini Bursa Haber'de anlattı

Bursaspor Başkan adayı Cüneyt Özkan’, projelerini açıkladı, hedefini iki kelimeyle özetledi: “Bağımsız Bursaspor”

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2014 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2014 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cengiz Özkan projelerini Bursa Haber'de anlattı

 

Bursaspor Başkan adayı Av. Cüneyt Özkan, BURSA HABER gazetesini ziyaret etti.

 

Bursaspor'un geleceğine ilişkin görüşlerini anlatan Özkan, Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’ı ziyaretinde, projeleri konusunda da bilgi verdi.

 

Bursaspor Kulübü’ne başkan seçilmesi halinde sportif başarı için çok çalışacaklarını ifade eden Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Cüneyt Özkan, doğru transferlerin doğru bedellerle yapılması gerektiğini ifade etti. Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’ı ziyaret eden Cüneyt Özkan, Bursaspor sportif direktörlük görevi için Mustafa Gönden, saha içi menajer olarak da Serkan Rençber ile anlaştıklarını açıkladı.
İşte Cüneyt Özkan ve ekibinin projeleri…

                                                                       

BURSASPOR İBRAHİM YAZICI TESİSLERİ

2009 – 2010 Sezonunda, Dünya çapında eşine az rastlanır bir başarı elde ederek BURSASPOR’ un adını Türk Futbol Tarihine Tertemiz bir şekilde 5. ŞAMPİYON olarak yazdıran, asla unutulmayacak efsane Başkanımız İbrahim YAZICI’ nın ismini yaşatmak amacıyla Özlüce Tesislerimizin adını BURSASPOR İBRAHİM YAZICI tesisleri olarak değiştireceğiz.

 

TİMSAH RESTAURANT

Özlüce tesislerinin İzmir yoluna bakan köşesine Genel kurul üyelerinin ve Bursaspor taraftar kart sahiplerinin aileleri ile faydalanabileceği ve misafirlerini ağırlayabileceği Restoran ve sosyal donatı tesisi inşa edeceğiz.

Yap İşlet Devret modeli ile hayata geçirmeyi planladığımız bu tesiste Bursaspor ailesi bir araya gelebilecek ve iş adamlarımız misafirlerini ağırlayabileceği bir sosyal alan oluşturulacak.

Cirodan pay alma modeli ile hayata geçirilecek bu tesisten Bursaspor Kulübü gelir elde edebileceği gibi paydaşlarına ayrıcalıklarını hissedeceği hizmet’ te sağlayacaktır.

Bir örnek vermek gerekirse Timsah Restaurant’a misafiri ile gelen Bursaspor Kongre Üyesi veya Timsah Kart üyesi Bursaspor bardağı ile içeceğini içtikten sonra bardağını giderken yanında götürebilecek.

 

YAVRU TİMSAHLAR MİSAFİRİMİZ

Bursa ve ilçe okullarındaki öğrencilerin Bursaspor’ luluğunu perçinlemek ve geriden gelen nesili Yeşil Beyaz renklerle bütünleştirmek için belirli periyotlarla Özlüce Tesisleri’nde ağırlanması, çocuklarımıza ve gençlerimize şehir ve Bursasporluluk bilincinin aşılanması sağlanacaktır.

 

BURSASPOR BELEN YAYLASI SOSYAL TESİSLERİ

Bolu’ da Abant gölünün kıyısında yer alan Belen Yaylası’nda spor alanı için tahsis edilmiş içinde koşu parkuru bulunan 240 dönüm arazi ile ilgili görüşmeler yönetime talip olan ekibimiz tarafından tamamlanmış olup, İş başına geldiğimiz zaman kulübümüzün bünyesine katılarak Bursaspor’ a kazandırılacaktır.

Bu alan üzerine inşa edilecek tesislerde Bursaspor A takımının yanı sıra alt lig, Alt yapı ve diğer branşlardaki sporcularımızın kamp yapması sağlanacak, diğer kulüplere’ de tesislerden bedeli ödenmek kaydı ile faydalanmaları ve bu yolla Bursaspor gelir elde edecektir.

 

ŞAMPİYONLUK YOLU

Özlüce Tesislerinin girişindeki yola Bursaspor’umuza kupa kazandırmış değerli başkanlarımızın, milli olmuş ve efsane futbolcularımız ile şampiyonluk yaşatan futbolcularımızın büstlerini yaparak “ŞAMPİYONLUK YOLU” oluşturulacaktır.

 

DERGİDE HEDEF 20 BİN

Kulübümüzün resmi yayın organı olan ve abone sayısı son derece düşük olan Dergi aboneliği ve bunun yanı sıra bir önceki seneye göre daha düşük satış rakamları yakalayan forma satışlarını yapacağımız aktif pazarlama ile en az 20.000 adete çıkaracağız.

Bunun yanı sıra lisanslı ürün gelirlerinin düşmesine neden olan tüm korsan ürünler ile ilgili mücadele etmek amacıyla gerekli önlemleri alarak Lisanslı Ürün satış oranımızı daha yukarıya taşıyacağız.

 

HUKUK KURULU

Bursaspor’un çalınan ve gasp edilen haklarının tüm platformlarda savunulabilmesi adına kulüpten bağımsız ve gönüllülük ilkesi ile hareket eden aktif bir HUKUK KURULU oluşturulması için gerekli koşulları oluşturacağız.

 

HAKLI TARAFTAR HATTI

Taraftarsız Bursaspor düşünülemez.

Zaman zaman sıkıntı yaşayan ve muhattap bulmakta zorluk yaşayan taraftarlarımız için bir telefon ile ulaşabileceği, derdini anlatabileceği ve her ne olursa olsun muhakkak yanıt alabileceği bir Taraftar Hattı oluşturacağız. Taraftarlarımız tüm iletişim kanallarından bu kanalımıza ulaşabilecekler.

 

BURSASTORE HER YERDE

AVM ve büyük fabrika kooperatiflerinde Bursastore ve/veya CORNER/STAND açılması için çalışmalar yaparak BURSATORE’ un satış noktalarını çoğaltacağız.

 

ÖZLENEN BURSASTORE

•Profesyonel tasarımcılar ile çalışarak taraftar talepleri doğrultusunda ürünler üretilecek.

•Günlük hayatta kullanılabilecek ürünler ile çeşit arttırılarak taraftarımızın bütçesine uygun ürünler üretilecek,

•Mevcut şubelerin arttırılacak. Özellikle Bursa’nın büyük alışveriş merkezlerinde yer alınması sağlanacak.

•Haftanın belirli günleri mobil mağaza ile tüm ilçelere ulaşılacak.

•Yurtiçi ve yurt dışındaki tüm taraftarlarımıza ulaşılacak.

 

CO SPONSORLUKLAR

Bursaspor kulübünün genel ihtiyaç giderlerinin giderilmesi için CO sponsorluklar alınarak kalem bazında düşük fakat toplamda yüksek olan giderleri minimize edilecek. (Akaryakıt, Ulaşım, Gıda v.b)

 

KOMBİNE SAHİPLERİNE İSİM AYRICALIĞI

Bu sene son kez mücadele edeceğimiz Bursa Atatürk Stadyumunda arzu eden kombine sahibi taraftarlarımız ekstra bir ücret ödeyerek koltuklarına isimlerini yazdırabilecekler.

Koltuklara isimlerini yazdıran taraftarlarımız Timsah Arena’ ya geçiş döneminde isimlerinin yazılı olduğu koltukları dilerseler bir hatıra olarak alabilecekler.

 

HAYAL OLAN TİMSAH KART PROJESİ HAYATA GEÇİYOR!

Daha önceki yönetimlerde de bir çok ifade edilen fakat o dönemlerde ki imkansızlıklar ve şartlar nedeniyle bir türlü hayata geçirilemeyen TİMSAH KART bizim yönetimiz de devreye alınacaktır

Gerçekleştirilecek bu proje ile Bursaspor’ un gelir elde etmesi aynı zamanda taraftarlarına ayrıcalıklı hizmetler vermesi sağlanacak. Proje ile hedeflenen gelir 3 sene sonunda 15 milyon TL.

  

TİMSAH KART ile hedeflenenler;

•Aidiyet duygusunu yaşatmak, Bursaspor’luluğun bir ayrıcalık olduğunu hissettirilecek,

•Taraftarların beraber zaman geçireceği ve indirimlerden yararlanabileceği alışveriş ve sosyal alanlar oluşturulacak,

•Bursastore ve Bursaspor’un düzenlediği etkinliklerde öncelik ve indirim hakkı sağlanacak,

•Bursaspor’lu iş yerlerinin ön plana çıkarılarak camianın kendi içinde kenetlenmesini ve desteklenmesini sağlanacak,

•Anlaşmalı işletmelerden indirimli hizmet alınması ve her alışverişten Bursaspor’ un gelir elde etmesi sağlanacak,

•Yapılacak çekilişle her deplasmana Timsah Kart sahiplerinden bir kişi takım ile birlikte seyahat edecek.

  

AVRUPA DEVLERİ İLE İŞBİRLİĞİ

Avrupa’ nın önde gelen futbol kulüplerinin altyapı sistemleri incelenip iş birliğine gidilerek kulübümüzün sportif geleceği adına bir altyapı modeli oluşturmak. Bursaspor değerlerini taşıyan sembol olacak futbolcular yetiştirmek.

 

BURSASPOR GÖĞÜS REKLAMI

İsimlerini daha sonra açıklayacağımız ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren iki ayrı firma ile göğüs reklamı konusunda ön görüşmelerimiz tamamlanmış bulunuyor. Yapılacak son görüşme neticesinde alınacak en yüksek bedel ile bir süredir faydalanamadığımız gelir kalemimizi tekrar aktif hale getireceğiz.

 

TARAFTAR MECLİSİ

Tribün gruplarından seçilecek temsilcilerin iştiraki ile oluşturulacak mecliste taban birliklerinin Bursaspor için fikir / proje üretmesi ve katılımcı olmaları sağlanacaktır.

Düzenlenecek periyodik toplantılar sonucunda oluşan istek ve şikayetler dinlenecektir. Geçmiş dönemlerde yaşanılan sorunlar dinlenerek oluşabilecek problemlerin önüne geçilmesi amacıyla önlemler alınacaktır.

Yönetim’ in tabana yayıldığı, taban birliklerinin fikirlerinin üst yönetimde değerlendirildiği bu proje göreve geldiğimiz gibi hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

 

BURSASPOR BENZİN İSTASYONLARI

Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı zamanında kulübe kazandırılan ve yine mevcut yönetim döneminde kulübe kazandırılan arazilerde Benzin istasyonu açarak Bursaspor’ un gelirlerini çoğaltacağız. Şehrin tek takımı Bursaspor’ un menfaatleri doğrultusunda belediyelerimiz ile görüşmeleri sıkılaştırarak ilave benzinlikler açabilmek adına arsa tahsisi konusunda çaba sarf edeceğiz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.