Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇAYKUR RİZE 2-3 BURSASPOR|

Bursaspor deplasmanda Süper Toto Süper Lig'in namağlup tek takımı Çaykur Rizespor'a konuk oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇAYKUR RİZE 2-3 BURSASPOR|

CANLI ANLATIM

90'GOL Çaykur Rizespor, Leonard Kweuke'nin penaltıdan attığı golle skoru 3-2 yapıyor.

90'Ceza sahası yayının hemen dışından Sercan Yıldırım'ın çektiği şutu kaleci Charles Itandje kurtarmayı başarıyor.

90'Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

89'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Cedric Makiadi geçiyor. Makiadi'nin ortasını kaleci Mert Günok yumruklayarak uzaklaştırıyor.

89'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ludovic Sylvestre geçiyor. Sylvestre'nin ortasına ön direkte iyi yükselen Ahmet İlhan Özek'in kafa vuruşunu kaleci Mert Günok parmaklarının ucuyla kornere uzaklaştırıyor.

87'Bursaspor bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Miroslav Stoch oyundan çıkarken yerine Emre Taşdemir giriyor.

86'Çaykur Rizespor yarı alanın ortalarında hava topu mücadelesinde Tomas Necid'e dirseği ile müdahalede bulunan Godfrey Oboabona sarı kart görüyor.

85'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Eren Albayrak geçiyor. Eren Albayrak'ın ortası ile ön direkte buluşan Ahmet İlhan Özek'in kafa vuruşu yan ağlarda kalıyor.

83'Çaykur Rizespor karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Deniz Kadah'ın yerine Mehmet Akyüz'ü oyuna alarak kullanıyor.

80'Bursaspor'un 3. golünde asisti yapan isim Luis Advincula oluyor.

80'GOOOLL!! Bursaspor, Tomas Necid'in attığı golle farkı ikiye çıkarıyor. Bekir Yılmaz'ın pası ile sağ kanatta topla buluşan Luis Advincula ceza sahası yan çizgisi üzerinden ortasını yapıyor. Advincula'nın ortası ile altıpas çizgisi üzerinde buluşan Tomas Necid'in gelişine sağ ayağı ile yaptığı vuruş kaleci Charles Itandje'nin müdahalesine rağmen ağlarla buluşuyor. Karşılaşmada hat-trick yapan Çek golcü, ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltiyor.

80'Çaykur Rizespor bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Murat Duruer oyundan çıkarken yerine Teddy Chevalier giriyor.

79'Ludovic Sylvestre'nin pası ile sol kanatta topla buluşan Eren Albayrak'ın ortası herkesi aşıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

75'Karşılaşmada son 15 dakikalık bölüme girilirken Çaykur Rizespor'un topla oynama oranında %52'ye %48 üstünlüğü bulunuyor.

71'Bursaspor yarı alanının ilk metrelerinde Deniz Kadah'a sert müdahalede bulunan Dany Nounkeu sarı kart görüyor.

69'Hızlı gelişen Bursaspor atağında sol çaprazdan topla birlikte ilerleyen Aziz Behich, ceza sahası yayının hemen dışından şutunu çekiyor ancak top Çaykur Rizespor savunmasından dönüyor.

68'Çaykur Rizespor takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Dhurgham Ismail oyundan çıkarken yerine Ludovic Sylvestre giriyor.

63'Aynı dakika içerisinde Balazs Dzsudzsak oyundan çıkarken yerine Bekir Yılmaz giriyor.

63'Bursaspor karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Cristobal Jorquera'nın yerine Sercan Yıldırım'ı oyuna alarak kullanıyor.

59'Bursaspor'un attığı 2. golde asisti yapan isim Serdar Aziz oluyor.

59'GOOOLL!! Bursaspor, Tomas Necid'in attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçiyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Miroslav Stoch geçiyor. Stoch'un ortası ile ön direkte buluşan Serdar Aziz, topu kafayla arka direkte bulunan Tomas Necid'e indiriyor. Necid'in gelişine sağ ayağı ile çektiği şut Çaykur Rizespor ağları ile buluşuyor.

59'Miroslav Stoch'un yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Josue'nin çektiği şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.

58'Çaykur Rizespor yarı alanının ortalarında Aziz Behich'e kayarak sert müdahalede bulunan Ahmet İlhan Özek sarı kart görüyor.

56'Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Leonard Kweuke'nin çektiği şut yan direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.


54'Çaykur Rizespor yarı alanının ortalarında Orhan Ovacıklı'ya sert müdahalede bulunan Balazs Dzsudzsak sarı kart görüyor.

52'Ahmet İlhan Özek'in sağ kanattan yaptığı orta ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Leonard Kweuke için ofsayt bayrağı kalkıyor.

51'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Eren Albayrak geçiyor. Eren Albayrak'ın ortasını Serdar Aziz kafayla uzaklaştırıyor.

49'Murat Duruer'in pası ile sol kanatta topla buluşan Eren Albayrak, son çizgiden ortasını yapıyor ancak Dany Nounkeu kafayla tehlikeyi uzaklaştırıyor.

47'Josue'nin pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Cristobal Jorquera'nın çektiği şut Godfrey Oboabona'nın kafasından sekip kaleye yöneliyor ancak kaleci Charles Itandje ayakları ile bu şutu kurtarmayı başarıyor.

46'İkinci yarı Bursasporlu futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.

45'Hüseyin Göçek'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona eriyor.

45'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Eren Albayrak geçiyor. Eren Albayrak'ın ortasını Tomas Necid kafayla uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda bulunan Leonard Kweuke'ye geliyor. Kweuke'nin yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

45'İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

43'Orhan Ovacıklı'nın Balazs Dzsudzsak'a yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Josue geçiyor. Josue'nin ortası ile ön direkte buluşan Ricardo Faty'nin kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

41'Hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında Leonard Kweuke'nin müthiş pası ile sol çaprazda topla buluşan Deniz Kadah, ceza sahası içerisine girer girmez şutunu çekiyor ancak top az farkla üstten dışarı çıkıyor.

38'Çaykur Rizespor'un beraberlik golünde asisti yapan isim Leonard Kweuke oluyor.

38'GOL Çaykur Rizespor, Deniz Kadah'ın attığı golle skoru 1-1'e getiriyor.

34'Ahmet İlhan Özek'in sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Deniz Kadah'ın kafa vuruşu kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

32'Sol kanatta topla buluşan Eren Albayrak son çizgiye indikten sonra yerden ortasını yapıyor. Eren Albayrak'ın ortası ile penaltı noktasına yakın bir noktada buluşan Leonard Kweuke'nin yerden çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

29'Bursaspor'u 1-0 öne geçiren golde asisti yapan isim Miroslav Stoch oluyor.

29'GOOOLL!! Bursaspor, Tomas Necid'in attığı golle Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 öne geçiyor. Miroslav Stoch'un sol kanattan yaptığı ortayla ceza sahasının hemen içerisinde buluşan Tomas Necid topu göğsüyle kontrol ettikten sonra kaleci Charles Itandje'den sıyrılıp altıpasın hemen dışından sol ayağı ile şutunu çekiyor. Necid'in çektiği şuta Çaykur Rizespor savunması çizgi üzerinde dokunmak istiyor ancak bu müdahaleleri yetersiz oluyor ve top ağlarla buluşuyor.

26'Deniz Kadah'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Eren Albayrak'ın ortası kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

22'Kaleye yaklaşık 30 metre mesafeden sağ çaprazdan Ahmet İlhan Özek'in çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

20'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Balazs Dzsudzsak, Cristobal Jorquera ile paslaşarak kullanıyor. Topla tekrar buluşan Dzsudzsak, hiç bekletmeden ortasını yapıyor. Bu ortaya arka direkte yükselen Dany Nounkeu, hava topu mücadelesinde Murat Duruer'e faul yapıyor.

16'Luis Advincula'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Miroslav Stoch'un ortasını Godfrey Oboabona kafayla uzaklaştırıyor.

13'Leonard Kweuke'nin pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Eren Albayrak'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

11'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Eren Albayrak geçiyor. Eren Albayrak'ın ortası ile penaltı noktasının hafif sağ çaprazında topla buluşan Leonard Kweuke'nin kafa vuruşu kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

9'Sol kanatta topla buluşan Miroslav Stoch, uzun pasını ceza sahasının hemen içerisinde bulunan Tomas Necid'e göndermek istiyor ancak araya giren Çaykur Rizespor savunması kafayla tehlikeyi uzaklaştırıyor.

5'Hızlı gelişen Çaykur Rizespor atağında Deniz Kadah'ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Leonard Kweuke, ceza sahası içerisine girdikten sonra şutunu çekiyor ancak top Bursaspor savunmasına çarpıp kornere çıkıyor.

3'Cedric Makiadi'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Ahmet İlhan Özek'in ortasında top arka direkte bulunan Dhurgham Ismail'e geliyor. Dhurgham Ismail'in kafa vuruşu yan direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

1'Karşılaşma Çaykur Rizesporlu futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.

-6 haftada 7 gol kaydeden Bursaspor'un en golcü oyuncusu ise 3 golle Tomas Necid. Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak da 2 gol, 2 asistlik performansı ile dikkat çeken bir diğer isim.

-6 maç sonunda rakip filelere 12 gol bırakan Çaykur Rizespor'un en golcü oyuncusu 5 golle Leonard Kweuke. Deniz Kadah da 3 golle, Kamerunlu golcüyü takip ediyor. Eren Albayrak da yaptığı 3 asistle bu alanda takımının lideri.


Ev sahibi ekipte geçen hafta kırmızı kart gören Koray ve Viera cezalı. Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u ise tam kadro.

 

STAT: Çaykur Didi

HAKEM: Hüseyin Göçek

SAAT: 14:00

YAYIN: Lig TV

 

ÇAYKUR RİZESPOR: İtandje, Obaobana, Robin Yalçın, Orhan, Makiadi, Eren Albayrak, Ahmet İlhan, Murat, Deniz, Kweuke

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

 

BURSASPOR: Mert, Advincula, Aziz, Dany, Faty, Jorquera, Dzsudzsak, Stoch, Josue, Tomas Necid

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.