Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buz: 3 Puandan Başka Düşüncemiz Yok

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz Özlüce Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2014 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
  Buz: 3 Puandan Başka Düşüncemiz Yok

Sivasspor karşılaşmasını değerlendirerek sözlerine başlayan Buz, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Şuan 34 puandayız. Olayı idrak etmiş vaziyetteyiz. Galibiyet için çıkacağız. Son iki maçı 4 puanla bitiren rakibimiz var. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Özellikle Burhan Eşer bu sezon önemli bir performans gösterdi. Ne olursa olsun bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Bu hafta iyi çalıştık ve maça odaklandık" diye konuştu.

Bir medya mensubunun "Sercan ve Volkan'dan beklentiler çok yüksek. İki futbolcuyla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusuna Buz, "Farklı değerlendirmek lazım. Volkan biraz daha önde görünüyor. Galatasaray maçında etkili oldu ama Fenerbahçe maçında iyi oyun sergileyemedi. Sercan istenilen grafiği bulamadı. Müsabaka eksiği var ve zorlanıyor. Bu hafta 4 dişi çekildi ve idmanlara katılamadı. Tüm futbolcularımız çalışıyor ve ben hepsine inanıyorum. Hedeflerimiz belli. Ligde puanları almak ve kupayı kaldırmak istiyoruz" yanıtını verdi.

 

"Bu hafta rotasyon olacak mı?' sorusuna ise İrfan Buz şu yanıtı verdi:

"Deplasmanda ve kendi sahanızda oynadığınız karşılaşmalar farklı. Benim felsefemde öncelikle biz neler yapabiliriz ona bakıyoruz. Ona göre de deplasman ve iç sahadaki maçlarda kadro değerlendirmesini yapıyoruz. Ozan İpek'i Fenerbahçe maçında kadroya aldık. Bize destek oluyor. Çok önemli bir futbolcu. Şu anda çalışıyor ama ne kadar süre alabilir onu tam olarak şuan bilemiyoruz."

"Başkan Erkan Körüstan göreve gelişinizle ilgili farklı şeyler olduğunu söyledi. Bunun için sezon sonunu mu beklemek gerekiyor?" sorusunu İrfan Buz, "Bunlar önemli değil. Önemli olan Bursaspor. En sonunda bunları açıklayacağız" şeklinde cevapladı.

 Pazar günü bayan ve çocuklar taraftarların ile maçın oynanacağını belirten Buz, " Bizleri desteklemeye gelen bayan ve çocuklarımızı sevgiyle kucaklayacağız. Bizlere çok önemli destek veriyorlar. Onlardan ricamız kesinlikle küfür etmesinler. Çünkü çok önemli bir Galatasaray maçı oynayacağız. Ben ve futbolcularım Bursa Atatürk Stadyumu'nda taraftarlarımızı inanılmaz derecede özledik" dedi.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.