Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'den Bursaspor’a müjde: 29 yıla çıkarıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu’ndaki 10 yıllık kullanım hakkını oybirliğiyle 29 yıl olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2016 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir'den Bursaspor’a müjde: 29 yıla çıkarıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu’ndaki 10 yıllık kullanım hakkını oybirliğiyle 29 yıl olarak belirledi. Karar Bursaspor’un dernek statüsünden anonim şirket statüsüne geçmesi sebebiyle alındı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Ankara Yolu’ndaki meclis binasında yapılan oturumda, rutin gündem maddeleriyle Bursaspor’un Büyükşehir Stadyumu üzerindeki hakları ele alındı. Oturumda, Bursaspor’un yeni stadyum üzerindeki bütün hakları 19 yıl daha uzatıldı.

2015 Ocak ayında yapılan meclis toplantısıyla kulübün stat üzerindeki hakları 10 yıl olarak belirlenmişti. Aralık ayı meclis toplantısı ikinci oturumuyla ise bu haklar 19 yıl daha uzatılarak 29 yıla çıkartılmış oldu. Karar AK Parti, MHP ve CHP gruplarının onayıyla oybirliğiyle alındı. Uzatmaya sebep olarak, Bursaspor’un dernek statüsünden anonim şirket statüsüne geçme kararı gösterildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.