Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un konuğu Adanaspor

Bursaspor, Türkiye Kupası mücadelesinde yarın sahasında Adanaspor ile karşılaşacak.Süper Lig’in 15. haftasında Bursa’da karşılaştığı Fenerbahçe’ye karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un konuğu Adanaspor

Bursaspor, Türkiye Kupası mücadelesinde yarın sahasında Adanaspor ile karşılaşacak.

Süper Lig’in 15. haftasında Bursa’da karşılaştığı Fenerbahçe’ye karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle 7 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran yeşil-beyazlı ekip, gözünü kupaya çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında yarın sahasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Timsah, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği rakibine karşı sürpriz yaşamayarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Yedek ağırlıklı kadro

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in yarınki Adanaspor karşılaşmasında ligde az forma şansı bulan Muhammed Şengezer, Rüştü Hanlı, Merter Yüce, Furkan Soyalp, Sinan Bakış gibi isimlere görev vermesi bekleniyor.

Düdük Volkan Bayarslan’da

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Samet Çavuş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.