Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bursaspor’un geleceğe sağlıklı yürümesi için ne gerekiyorsa yapacağız”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor’un geleceğe taşınması ve sağlıklı yürümesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.Balıkesir’deki programlarının ardından Bursaspor’un Olağan Divan Kurulu toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 01:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Bursaspor’un geleceğe sağlıklı yürümesi için ne gerekiyorsa yapacağız”
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor’un geleceğe taşınması ve sağlıklı yürümesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Balıkesir’deki programlarının ardından Bursaspor’un Olağan Divan Kurulu toplantısına katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, ihtiyaç duyulduğu zaman Bursaspor’un her zaman yanında olduğunu belirterek, Bursaspor camiasının vefaya önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Elinden geldiği kadar Bursaspor’a yardım yapılması için gereğini yaptığını ifade eden Bakan Çelik, şöyle konuştu:
"Zor bir seçim bölgesinde mücadele ediyorum. Bursa’dan bu yönüyle zamanlarımız çakışmadığı için ziyaret imkanı bulamadım. Sizlerin talepleri oldu. O bilgileri aldım. Kesinlikle bizim tarafımızdan bir kırgınlığımız yok. Bursaspor’a en ufak bir zararın gelmemesi gerekiyor. Hepimiz Bursasporluyuz. Bursaspor için ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bursa dinamikleri olarak bir araya geliriz. Bursaspor’a nasıl katkı sağlarız bunu düşünürüz. Bu ayrı bir alan. Ben şu anda Şanlıurfaspor’a da yardımcı oluyor. Bursa’nın dertlerinden birisi de Bursaspor’dur. Derde deva bulunur ama dertlenmesek birileri yapsın denilirse o zaman kimse bir şey yapmaz. O zaman Bursaspor’a hepimiz kötülük yapmış oluruz. Gerçekten hem Bursaspor hem de Bursa yatırımları anlamında her yerinde az çok izi olan diğer ağabeylerimiz bir siyasetçi olarak sizlerle beraber Bursaspor’un geleceğe taşınması, sağlıklı yürümesi için ne gerekiyorsa yapacağımızı ifade ediyorum. Türkiye’nin birliğe ihtiyacı olduğu bir dönem ama şehirlerin de birliğe ihtiyacı var. Şehirde dayanışma varsa borç görünmez hissedilmez. Birlik yoksa üstesinden gelinecek olan borcun da üstesinden gelemezsiniz. Tekrar 2009-2010 yılında yaşadığımız mutluluğu yeniden yaşayalım."
Divan Kurulu toplantısının sonunda Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, Bakan Faruk Çelik’e teşekkür plaketi takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.