Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un Galatasaray karşısında 16 maçlık özlemi

Bursaspor, Galatasaray ile oynadığı son 16 resmi maçta galibiyete hasret kaldı.Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçında rakibine karşı galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Lige...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un Galatasaray karşısında 16 maçlık özlemi

Bursaspor, Galatasaray ile oynadığı son 16 resmi maçta galibiyete hasret kaldı.

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçında rakibine karşı galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Lige istediği gibi başlayamayan ve son Ankaragücü galibiyeti ile birlikte ilk 3 puanıyla tanışan yeşil-beyazlılar, sarı-kırmızılı takımı karşı en son galibiyetini 28 Ocak 2012’de sahasında 1-0’lık sonuçla aldı. Ardından oynanan 16 resmi müsabakada ise, Galatasaray 11 kez galip gelirken, 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Bu müsabakalarda yeşil-beyazlılar 14 gol atarken, kalesinde ise 45 gol gördü.

Son galibiyet golünde Batalla imzası

Öte yandan yeşil-beyazlılar, Galatasaray’a karşı son galibiyetini kadın seyirciler önünde oynadığı maçla kazanmıştı. O müsabakada yeşil-beyazlıların golünü, Pablo Martin Batalla kaydetti. Ayrıca yeşil-beyazlılar, son zamanlarda Galatasaray’a karşı ağır mağlubiyetler aldı. Bursaspor geçen sezon deplasmanda Galatasaray’a 5-0, önceki sezon evinde 5-0, 2013-2014 sezonunda deplasmanda 6-0 ve aynı sezon Türkiye Kupası maçında evinde 5-2 mağlup oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.