Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un Futbol Akademisi’nden 3 profesyonel imza

Bursaspor Futbol Akademisi’nde yer alan 3 futbolcu, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde düzenlenen törenle profesyonel imzalarını attı.İmza törenine Başkan Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi İlyas...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2018 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un Futbol Akademisi’nden 3 profesyonel imza

Bursaspor Futbol Akademisi’nde yer alan 3 futbolcu, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde düzenlenen törenle profesyonel imzalarını attı.

İmza törenine Başkan Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Akbaş, Gençlik Geliştirme Kurulu Üyesi İlyas Acar ve Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Ali Ay, Türkiye’deki en iyi altyapılardan birine sahip olduklarını belirterek, "Liglerimizde ve milli takımda oynayan oyuncularımız var. Bu sene de 4 futbolcumuzla profesyonel imza atacağız. Kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar. İmza atmakla her şey bitmiyor. Sonrası daha önemli. Bursaspor’a katkı vermeleri için çok çalışmaları kazım. Önümüzde güzel bir Enes Ünal örneği var. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah buradan nice Enes’ler yetişir. Burada ailelere de çok iş düşüyor. Biz eğitim veriyoruz ama onlar da gerekli eğitim versinler. Anneler, babalar çok işe karışıyorlar, hocaları dinlesinler. Hep beraber gayret göstereceğiz. Maalesef geçen sene profesyonel yaptığımız futbolcular kendilerine bakmadıkları için başka takımlarda oynuyorlar. Genç kardeşlerimize tavsiyem kendilerine iyi baksınlar ve çok çalışsınlar” dedi.

Daha sonra genç oyuncular Burak Kapacak, İsmail Çokçalış ve Çağatay Yılmaz kendilerini profesyonel yapan sözleşmeleri imzaladılar. U19 Milli takımında olan Ramazan Keskin ise milli takım dönüşü sözleşmesini imzalayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.