Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’un attığı 16 golün 15’i yabancılardan

Süper Lig’de geride kalan haftalarda 16 kez gol sevinci yaşayan Bursaspor’da, bu gollerin 15’i yabancı oyunculardan geldi.Süper Lig’in 8. haftasında dün sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı....

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’un attığı 16 golün 15’i yabancılardan

Süper Lig’de geride kalan haftalarda 16 kez gol sevinci yaşayan Bursaspor’da, bu gollerin 15’i yabancı oyunculardan geldi.

Süper Lig’in 8. haftasında dün sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, geride kalan haftalarda rakip fileleri 16 kez havalandırırken, bu gollerin 15’i yabancı oyunculardan geldi. 8 farklı oyuncunun gol sevinci yaşadığı Bursaspor’da, gol atma başarısı gösteren tek Türk oyuncu ise dünkü Osmanlıspor karşılaşmasının kapanış golünü kaydeden Aziz Behich oldu. Avustralya kökenli 26 yaşındaki sol bek oyuncusu, Bursaspor kariyerindeki ikinci golünü atmış oldu.

En golcü Delarge

Bursaspor’da 4 golü bulunan Delarge, takımın en skorer ismi konumunda yer alırken, Batalla ile Stancu ise 3’er golle katkı sağladı. Nijeryalı stoper Ekong 2, Agu, Badu, Kembo ve Aziz Behich de 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İç sahada 4 maçta 3 galibiyet

Yeşil-beyazlı ekip, 8 haftalık periyotta iç sahada oynadığı maçlardaki performansıyla dikkat çekti. Toplamda 4 galibiyet elde eden Le Guen’in öğrencileri, bu galibiyetlerin 3’ünü iç sahada aldı. Timsah, deplasmandaki tek galibiyetini ise ligin 5. haftasında Yeni Malatyaspor karşısında elde etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.