Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu futbolculardan maç sonu açıklamaları

Bursasporlu futbolcularda, Gençlerbirliği maçının ardından galibiyet sevinci yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2015 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2015 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursasporlu futbolculardan maç sonu açıklamaları
 Bursasporlu futbolcularda, Gençlerbirliği maçının ardından galibiyet sevinci yaşanıyor.

Yeşil-beyazlı futbolculardan Bekir Yılmaz, Serdar Aziz ve Şamil Cinaz, 3-1 galibiyetle biten Gençlerbirliği maçını değerlendirdi. Müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini belirten Bekir Yılmaz, “Rakiplerimiz bu hafta kaybetti. Onları geçmek ve yukarısıyla savaşma adına önemli bir maçtı. Artık takımlar bize daha fazla konsantre oluyor. 3 puanı 3 golle aldığımı için mutluyuz. Önümüzde Başakşehir maçı var. Onları kupadan elemek istiyoruz” dedi.

 

SERDAR: “ÜÇ PUANI TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz, 3-1 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada 3 puanı taraftarlara hediye ettiklerini belirterek, şu açıklamaları yaptı:

“Bu sene iyi futbol oynuyoruz. Bugünde kazanmamız gereken maçtı. Maça hızlı başladık. Kendi sahamızda zaten böyle oynuyoruz. İçeride dışarıda çok iyi futbol oynuyoruz. İzleyenlere güzel futbol izletiyoruz. Bugün de öyle oldu. Rakibimiz savunma yaparak bir puan almaya geldiğini gösterdi. Beklediğimiz bir anda gol yedik. Soyunma odasına 1-0 geride girdik. Hocamız ve takım arkadaşlarımız ile konuştuk. Birlik olduk. Maçı kazanacağımızı biliyorduk. İkinci yarıya da baskılı başladık. Kazanması gereken bizdik. Son dakikalarda da olsun kazandık. Taraftarlarımız bugün bize galibiyeti getirdiler. 90 dakika boyunca müthiş destek verdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Üç puanı onlara hediye ediyoruz. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. İnşallah böyle devam ederiz.”

 

“HER MAÇTA BÖYLE POZİSYONLAR OLUYOR”

Penaltı pozisyonu ile ilgili de konuşan Aziz, “Atak hızlı gelişti. Kimisi penaltı diyor, kimisi değil diyor. Sonuçta her maç böyle pozisyonlar oluyor. Bu konu uzatılmaması gerekiyor. Pozisyonu net göremediğim için yorum yapamayacağım. Sakatlığımla ilgili sıkıntı yok” diye konuştu.

 

ŞAMİL: "TARAFTARIMIZDAN ÇOK CİDDİ DESTEK GÖRDÜK’"

Tecrübeli orta saha oyuncusu Şamil Çinaz, galibiyette taraftarların büyük rolü olduğunu ifade ederek, "Güzel bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz oyunu kuramadık. Soyunma odasında maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Kenetlendik. İkinci yarı daha baskılı, dirençli, daha hedefe yönelik futbol sergiledik. Baskı kurduk ve sonucunu aldık. Çok güzel bir galibiyet oldu. Buradan özellikle taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bugün çok ciddi bir destek gördük ve galibiyette taraftarlarımız önemli rol oynadılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.